Lesz bármi féle nagyobb hátranyom ha nem megyek egyetemi gólyatáborba?
Én sem voltam mégis több embert ismerek, mint azok, akik gólyatáboroztak.
Minden a személyiségeden múlik.
Ha egy hetes lett volna az enyém, én se mentem volna.
Nem hiszem, hogy nagy hátrányod lenne belőle. Persze tök jól is sikerülhet, ki tudja, miből maradsz ki, de később úgyis be lesz pótolva. Én mentem (egy hétvége volt), nem mondom, hogy megbántam, de másnap kb már el is felejtettem az egészet, nem volt meghatározó, utólag kihagytam volna.
Nem fognak "kinézni" azért, mert nem vettél részt rajta.
ELTE IK? :D
Egyébként én azt mondom, hogy jó buli és sok mindenkit meg tudsz ismerni és ez később még javadra válhat. De persze nem ismerlek téged, nem tudom, hogy neked milyen igényeid vannak. De amúgy nem kötelező részegeskedni.
Én nem hagynám ki a helyedben.
Sokan lesznek úgy hogy nem mentek el, velük ugyanúgy lehet barátkozni. És ha nem kedveled a piálást, lehet jobb ha kihagyod, többnyire erről szól.
Melyik egyetem?
Emiatt ne parázz, én anno alapképzés előtt nem mentem gólyatáborra, de a 0. heti programokon megismerkedtem a többiekkel, nem maradtam le semmiről. Ha úgy érzed, hogy ez neked sok, akkor szerintem hagyd ki. Abból ritkán szokott jó kisülni, ha az ember már eleve nyűgből megy el valahova.
Amúgy nem minden gólyatábor szól a lerészegedésről és a szexről. A legtöbb helyen ha azt mondod hogy neked ez a program nem jön be, akkor nem eröltetik.
Egyedül a BGF-es gólyatáborról hallottam, hogy ott el szokott durvulni a dolog, a lány akivel beszélgettem erről haza is jött 2 nap után, mert nagyon a megalázásra mentek rá.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!