Nincs kedvem golyataborba menni, a baratnomnek van, mit csinaljak?
Alapbol o eroszakolta ram, hogy jelentkezzek.. Nagyon nyugis vagyok, egyszer sem rugtam be, nem is szeretek inni.. Baratnommel 2 honapja vagyunk egyutt, viszont elegge gyerekesen/eretlenul viselkedett amikor eloszor lattam inni keveset. Mas sracokkal flortolt. Ma este beszelek vele es elmondom neki, hogy nem nagyon szeretnek menni. Viszont igy nem fogom latni mit fog muvelni masokkal, mennyit fog inni.. Ezert jon haza Svajcbol, nyaralasrol, hogy tudjon menni golyataborozni..
Korabban mondta, hogy ha nem tetszik nekem es haza mennek, o is jonne velem.. Mi tevo legyek? :/
Ha te nem ész el vele, akkor majd ott más el fog "menni vele", ez biztos;)
Amúgy, pokoli nehéz az élet...nincs kedvem:DDD Szedd már össze magad balerina és ifjúként élj, ameddig teheted és utána ráérsz öreg vagyok ezekhez szöveget mondogatni;)
Már pedig ott mindenkit megdugnak.
Jaa, akkor ne menj el.
Szerintem akár elmész vele gólyatáborba akár nem, nagyon hamar vége lesz a kapcsolatotoknak. Az alapján amit meséltél, ő teljesen más habitusú ember, mint te, és máshogy is képzelitek el a szabadidős programotokat. Ha ő ennyire partys te meg nem, akkor abból az egyetemi évek alatt is gondok lesznek (vagyis ő menne bulizni, te meg nem).
Tény ahogy jónak látod, de ha vele maradsz, készülj fel rá hogy valószínűleg meg fog csalni előbb-utóbb. Viszont ha meg akar csalni azt akkor is meg fogja tenni ha te őrt állsz mellette.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!