Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem jön össze a találkozó?

Miért nem jön össze a találkozó?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmmel már hónapok óta nem találkoztam. Oké elfoglalt ott a barátja, dolgozni jár de nem létezik, hogy 3 hónapja egyszer sem ér rá 2 órára max beszélgetni.

Ma is találkoztunk volna de lemondta mert későn keltek fel..

Kezdem úgy érezni, hogy neki ez a barátság nem fontos és csak a kifogásokat keresi.

23/L

2017. aug. 19. 12:13
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Nem illetek össze. Nekem is volt sok ilyen ismerősöm. Nem kell erőltetni a talit... majd ha úgy alakul, akkor taliztok, de jobban jársz, ha más barátnőiddel foglalkozol, akivel összeilletek :)
2017. aug. 19. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Jól érzed! Ahhoz, hogy felébredjen csipkerózsika álmából, szakítaniuk kellene, de mivel erre kevés az esély, javaslom, keress másik barátnőt, - amennyiben megmaradt az igényed erre! Rengeteg olyan volt barátság létezik, amelyik így, vagy hasonló módon ér véget - és lényegében mindkét részről igazat lehet adni! Az elhanyagolt barát(nő) nem alaptalanul igényli, hogy a régóta megszokott módon törődjön vele a (volt) barátja, barátnője, ugyanakkor a kapcsolatban élő ember, meg előtérbe helyezi a magánéletét és nem érzékeli, hogy milyen rosszul esik a (volt) barátnak a cselekménye, - a nyuszi-puszi meg az így apukám, úgy anyukámon túl nemigen látnak ilyenkor az emberek.

Nekem a barátom megházasodott és onnantól ment is a kukába a (durván) 10 éves barátságunk!

Jöbban jössz ki ebből az egészből, ha keresgélsz, - tovább lépsz! 49/F

2017. aug. 20. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!