Milyen egy RPG találkozó?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt ertem hogy egy olyan találkozó amikor sok Szerepjáték kedvelő ember talalkozik egy helyen, es kissebb csoportokban leülnek jatszani. Szoval nekem ez a dolog mindig is tetszett. A sógorom szokott ilyen helyekre jarni es egyszer én is szivesen elmennek. De nem tudom hogy ott mégis mi lenne velem. Tehat én meg nem voltam ilyen helyen, es nincs tapasztalatom ebben a játékban. Mindig csak nézegettem az ilyen könyveket, es hallgattam amiket a sógorom mesélt ezekről a dolgokról. Szoval a kérdés. Ha nem tudok jatszani akkor inkabb ne menjek ?2014. szept. 21. 20:43
1/3 anonim válasza:
Na végre egy jó kérdés, erre én is kíváncsi lennék.
2/3 anonim válasza:
Ha érdekel, menj el :)
Biztos leszek olyanok, akik bevezetnek a játékba- de az is lehet, hogy első lkalommal csak nézed, ismerkedsz stb.
Persze, azért baráti ugratásokra, "noob"-ozásra számíts :)
Igaz, sztem a friss husik mindenhol megkapják :)
Legközelebb kérdezd meg a sógorodat, hogy elmehetsz-e vele, mert az elmondásai alapján érdekel téged a dolog :) Esetleg előtte4 kérhetsz tőle tanácsot, gyorstalplót arról, mit játszanak, mire számíts :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2014. szept. 24. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!