Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Holnapi pesti Doctor Who...

Holnapi pesti Doctor Who találkozóra kinek lenne kedve jönni?

Figyelt kérdés
már több hete el volt tervezve, azonban utolsó pillanatban többen is lemondták, így egyedüliként maradtam, ha valaki egyedül ment volna vagy hasonló helyzetben van akkor írjon, egy próbát megér, 19F

2016. aug. 12. 22:16
 1/8 anonim válasza:
89%
jézusom most komolyan doctor who találkozó lesz????? most komolyan?! szívesen elmennék veled, de nekem programom lesz, ez ilyen egyszeri dolog amúgy?
2016. aug. 12. 22:23
 2/8 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs, ez az első, remélem jó lesz mert én mindenképpen megyek(csak társasággal jobb lett volna), aztán remélem hogy valamikor majd lesz folytatása:D
2016. aug. 12. 23:00
 3/8 anonim válasza:
írd meg lécci privátban hogy milyen volt :))
2016. aug. 12. 23:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük:D
2016. aug. 12. 23:48
 5/8 Segítőké(s)z válasza:

en szivesen mentem volna de 200km es a munka kozenk allt.

nekem is ird meg milyen volt kerleeeeek

20l

2016. aug. 13. 08:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, írom majd neked is:D
2016. aug. 13. 10:00
 7/8 anonim válasza:
Én is menni akartam, de utólag sajnos közbejött egy-két dolog... Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nekem is megírnád, hogy milyen volt?? :) Csak hogy hadd fájdítsam a szívemet miatta :DD Amúgy valószínűleg én is egyedül mentem volna, úgyhogy azt megkérdezhetem, hogy te honnan, az ország melyik részéről mész? 17L
2016. aug. 13. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Pesttől nyugatra, kb 20 km-re lakok, tömegközlekedéssel nagyjából 1 óra alatt jutok el a helyszínre. És akkor igen, majd megírom neked is:D
2016. aug. 13. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!