Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szólják le olyan sokan...

Miért szólják le olyan sokan a pestieket?

Figyelt kérdés
Mostanában sok kérdést láttam itt, amiben ay áll, hogy pestiek így meg úgy fúj. Ayt vettem észre, hogy ay egész vidék minket szid, na meg a budaiak felvágnak villáikkal (tisztelet a kivételnek). Nem értem. Az a baj, hogy itt van nyócker, és kockaházak..? Eléggé fura... De én is tudok rosszat mondani városokról pl. Székesfehérvár. Kétélű a dolog. Engem amúgy ez nem érdekel, aki leszólja más otthonát, az nálam elásta magát.

2015. júl. 3. 21:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%

"Engem amúgy ez nem érdekel,"

Akkor minek foglalkozol vele?

2015. júl. 3. 21:34
 2/27 anonim ***** válasza:
37%
A pestiek egy semmirevaló, potyás, munkakerülő heremèhek!
2015. júl. 3. 21:37
 3/27 anonim ***** válasza:
40%
Akkor kezdheted magadnál elásni magadat.
2015. júl. 3. 21:39
 4/27 anonim ***** válasza:
80%

Egyesnek.

Épp ez az! :D

2015. júl. 3. 21:39
 5/27 anonim ***** válasza:
54%
Valamiért én sem kedvelem a pestieket. Pontosabban a budapestieket. Ha még fokozni akarom, a városiakat nem bírom. A budapestieket azért nem, mert nagyképűek. Nemrég láttam is egy ilyen posztot, hogy a pestiek szemével Magyarország: volt Budapest és a többi más. A többi máson élünk mi kétkezű munkások, földművelők. Fogadni kernék hogy a pestiek fele még nem fogott kapát a kezébe. Vagy bármi mást.
2015. júl. 3. 21:46
 6/27 anonim ***** válasza:
65%

Érdekes, én bírom a pestieket úgy általában, persze van azért kivétel.

Már egy ideje oda járok dolgozni, és sokkal jobban megtaláltam a közös hangot velük, mint a vidékiekkel.

2015. júl. 3. 21:50
 7/27 anonim ***** válasza:
83%

A mentalitásuk miatt, hogy Budapest = Magyarország, Gödöllőn túl az emberek fán élnek és embert esznek...

Ők meg a vidékieket nézik le hogy "büdös parasztok". Ha a "büdös paraszt" nem lenne, kíváncsi lennék arra hogy a TESZKÓ polcaira hogyan kerülne a hús, a kenyér, a tej.

2015. júl. 3. 21:51
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem szeretnek a népek általánosítani, nem vagyok pesti(Székesfehérvári vagyok), de van pár pesti ismerősöm, köztük vannak olyanok akiket nem bírok, és vannak olyanok akikkel egész jól kijövök. Idegenek, meg bizonyos város részeken toleránsabbak mint némelyik városban.
2015. júl. 3. 22:05
 9/27 anonim ***** válasza:
81%
De nem értem, miért lenne valaki jobb ember, ha kapál?
2015. júl. 3. 22:18
 10/27 anonim ***** válasza:
73%
Mert ahhoz, hogy az embert ne a lakhelye, bőrszíne, származása meg más effélék lapján ítéljen meg, már annyi ész kell, amennyi a legtöbb embernek nincs.
2015. júl. 3. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!