Miért szólják le olyan sokan a pestieket?
Miért szólom le a pestieket? Csak néhány okból kifolyólag. (Nem az otthonát szólom le)
-Azt gondolják felsőbbrendűek
-Iszonyatos sznobság
-Ha veszek valamit tőlük,vagy ők vesznek tőlem - tökmindegy! Én utazzak 40km-t,és ha már ott vagyok se jönne ki elém.
-Elvannak kényeztetve. Nagyon steril körülmények között élnek. Amíg mondjuk vidéken a 15 éves gyereknek az a problémája, hogy a simsonban beállítsa a vezérlést, addig a pesti gyerek azon filózik hogy az új iPhone és a hatodik airmax mellé ma milyen szögből lőjön selfie-t a facebookra, vagy előtte még menjenek el egy kicsit plázázni?! Nehéz döntés.
"-Ha veszek valamit tőlük,vagy ők vesznek tőlem - tökmindegy! Én utazzak 40km-t,és ha már ott vagyok se jönne ki elém."
???
Amúgy pedig a vitát lezárom, mindenki szidja priviben a pestieket...
utóirat: soha nem néztem le a vidékieket :)
"-Ha veszek valamit tőlük,vagy ők vesznek tőlem - tökmindegy! Én utazzak 40km-t,és ha már ott vagyok se jönne ki elém."
Áá, ez annyira jellemző a pestiekre! :D
Én is árulok dolgokat a neten, és oda is van írva minden hirdetésemben, hogy melyik városban oldható meg a személyes átvétel. Erre a pestiek folyton rámírnak, hogy ők ilyen meg olyan téren (Budapesten) akarják átvenni a dolgot! Ja, persze, majd kifizetek 10.000 forintot a vonatjegyre és utazok 4-5 órát csak azért, hogy neki eladjak, egy 500 forintos kis vackot??? Hát ezek hülyék! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!