Hogyan reagálnál, ha osztálytalálkozóra egyik volt férfi osztálytársad párjaként egy férfit hozna el?
Szituáció:
10 éves érettségi találkozó. Kerti parti, mindenki hozza a házastársát, barátját/barátnőjét.
Hogyan reagálnál, mit gondolnál, ha egy meleg pár is megjelenne ezen az eseményen?
Kicsit meglepne,de nem zavarna. Sőt nekem tetszene is.
Teljes mértékben elfogadnám és nem is zavarna hogy egy férfi mellett találta meg a boldogságot.
:)
szerintem egy osztálytalálkozóra ne hozza senki se a párját, nekem is nemrég volt a 10 éves, senki sem hozta, meg én se mennék el a pároméra. Az osztálytalálkozó az osztály tagjaira vonatkozik, nekik vannak közös élményeik, kikkel hogyan buliztak, melyik órán hogy érezték magukat, miket csináltak, stb. Egy kívülállónak ehhez túl sok hozzátennivalója úgyse lenne.
Amúgy, ha mégis megjelenne egy meleg pár, az elején biztos meglepődnék, ha nem számítottam volna rá, de ha a sulis évek alatt is sejthető volt a srácról, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor nem lepődnék meg. Szerintem ugyan olyan lennék vele, mint anno, ha jóban voltunk, akkor elbeszélgetek velük, ha korábban se beszéltünk, most azért nem megyek oda hozzá, mert sráccal jött...
Egyébként már van facebook és egyéb portálok, ahonnan le lehet szűrni, ki milyen társaságban mozog a feltöltött képek alapján...
Ha a Balogh Tomi lenne az (ő tűnt langyinak), akkor annyit mondnaék: BINGO!
Ha másik srác lenne az, akkor azt mondanám: HŰ, AZ ANYÁM KENYERIT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!