Hogyha egy férfi utál elvileg engem (ki is mondta, hogy képtelen elviselni) akkor, ha találkozunk miért bámul úgy engem?
"Ha egy pasi ilyet mond, annál miért érdekel, hogy bámul e?"
Nem!!Én csak azt nem értem pont,hogy ilyet mondott,akkor mi a fenéért bámul mégis?Ez nem vág össze valahogy...
Nem tudni. Nekem van olyan, hogy valakit utálok, amikor találkozunk, irritál a jelenléte, épp ezért folyamatosan az jár az eszemben, hogy Istenem, csak tűnne már el, közben azt veszem észre, hogy nézem. Talán azért, mert a gondolataim ilyen formában körülötte forognak és ez nemtől teljesen független.
Tehát nem feltétlenül üti egymást a kettő. Persze lehet más oka is. Abban reménykedsz, hogy mégis tetszel neki, csak tagadja?
Amúgy meg, ha látod, hogy téged bámul, te is bámulod őt... Nem lehet, hogy azért bámul, mert te is bámulod? :D
Fordíts neki hátat és akkor nem tudod, hogy bámul-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!