Miért akarom ezt?
Figyelt kérdés
Néha van olyan érzésem, hogy szeretném, ha valaki tökön rúgna. Eddig kétszer ütöttek meg ott, de tetszett nekem nagyon. Nem tudom miért van, de ez van nálam. Volt már más is így?2017. aug. 15. 10:56
1/6 anonim válasza:
Csak úgy mondom, hogy hererákot tud okozni az ilyesmi...
de gondolom ez csak egy troll kérdés, szóval nem szóltam semmit.
2/6 anonim válasza:
nem trollkérdés, olvastam már sok embernél ilyet. Biztos egy pszichés torzulás eredménye. A kérdezőben bizonyára van egy kis mazochizmus, ami ebben a formában ölt alakot.
3/6 anonim válasza:
ugyanazért, amiért más vagdossa, égeti, veri magát, stb. vszeg büntetni akarod magad, vagy átalakítani egy lelki fájdalmat, frusztrációt fizikaivá. de ez csak tipp.
4/6 anonim válasza:
Jobb, ha vki bekapja és szívja. Keress egy beválalós csajt.
5/6 anonim válasza:
Ez egy elég gyakori dolog, akit valaha is érdekelt kicsit a BDSM vagy a szado-mazo dolgok, az kívánja a tökön rúgást.
Általában kevesen merik bevállalni, így titkos ez vágy marad. Már beszéltem olyan 12 évessel is, aki szerette volna kipróbálni :)
Engem meg az izgat, hogy valakit tökön rúgnak és én látom, sőt, kérésre meg is teszem bárkinek, akár neked is, kérdező :)
6/6 anonim válasza:
Szereted a fájdalmat, élvezed a dominanciát, ettől indulsz be. Talán ezekért.
Nekem is bejön, de nőtől kapva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!