Hogyan mondjam meg az osztálytársaimnak, hogy nem akarom őket hazafuvarozni?
"nagyon bosszúállók, tehát ha azt mondanám, hogy többet nem, akkor kilyukasztanák a gumimat, vagy kárt tennének az autómba."
Ha tudod, hogy ennyire szemetek, akkor mi a francért barátkoztál velük? Az ilyeneket el kell kerülni! Akiről tudod, hogy nem megbízható, az akármikor ellened fordulhat, erre számítanod kell! Próbáld minél előbb valahogy megszakítani velük a kapcsolatot! Ha kell, találj indokot! Sértődj be valami miatt, és mond, hogy ezért többet akkor nem viszlek titeket sehova. Aki meg nem ilyen bosszúálló, annak meg egyszerűen csak mond meg.
Ilyen barátok a hátam közepére sem kellenének, mint ez a kettő. Te teszel nekik szívességet, és még ők támadnak hátba? Atya világ, ez egy nagyon rosszindulatú gonosz dolog!
"apukáék vették a kocsit és tankolják, akkor ne zavarjanak a károk, majd kifizetik helyetted.
" oké, amúgy is akartak nekem venni a szülők egy benzinkutat meg bélyemvét is, mert az menő és így jobb a besorolásom a társadalmi rangokba, meg ilyenek, meg facebookon is tök jó szelfiket készítek már meg miden, szóval igazad van.
Ettől a hülyeségtől elnézve...
Házamig viszem, mert ahol ők laknak nem tudnék bemenni autóval.. Elkövettem egy nagy hibát és bizalmamba férkőzhettek... valahogy megoldom ezt.. pedig elvszerűen ragazkodtam ahhoz, hogy nem fogok senkit se hurcolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!