Ti is észrevettétek ezt a jelenséget a nők között?
Akik gimiben nagyon jó fullos csajok voltak és szinte fürtökben lógtak rajtuk a pasik, azok pár év alatt elhíztak, kiégtek, öregebbnek látszanak, esetleg igénytelenebbek lettek. (Persze van aki megmaradt bomba csajnak). És van a normális kis szürke kisegér típusú csaj, aki meg 20on éves korára kikupálta magát, és a karrierje mellett szép és csinos külsővel rendelkezik, illetve normális belsővel.
Kivételek persze mindenhol vannak. De én a környezetemben általában ezt figyeltem meg.
Nektek mik a tapasztalataitok?
Igen. Vannak olyan régi osztálytársaim pl. akiket anno még csúfoltak is a külseje, vagy viselkedése miatt, most, 20 év után viszont olyan bombázó lett némelyik, az arcom esett le!
A korábbi szépségek viszont tényleg olyan átlagossá váltak.
Fura ez.
Nagyon jó fullos csajok? Úgy érted, akik a téli BKV-sztrájk alkalmával is 20 centis magassarkúban sétáltak be, és naponta töltötték fel myvipre a r!bancos képeket?
Hát, mit mondjak... egyikük 6 éve együtt van egy kancigánnyal (ő maga is az), még a gimiben teherbe esett, de elvetette, azóta meg nem jön össze nekik a próbálkozás. Van, aki utazgat a szülei pénzéből, más meg talált egy 30 körüli balfäszt aki ingyen viszi magával mindenhova a világ körül. Sok a herbálos, látszik a hat-nyolc év masszív függőség még úgy is, hogy kezdetben marihuánát toltak. Néhányan "hostesskednek", de a legtöbb munkanélküli, pedig itt Pesten igazán nem kell sokáig menni a munkáért.
A "kis szürke kisegér" típusú lányok, akik nekem jobban tetszettek, általában egyetemet végeztek, találtak egy diplomás srácot, és valami szellemi munkakörben dolgoznak. Néha-néha egy-egy Halott Pénz vagy Wellhello koncert, de amúgy nem viszik túlzásba a bulizást, csak egészséges mértékben.
Igen, már leírtak mindent.
Nemrégiben találkoztam egy régen bombanőnek tartott gimis osztálytársammal. Akkoriban még a suli helyes gondnokával is dugott. Ez még nem is baj, csak a férfinek családja volt, és a lány ezt élvezte...
Nna véletlenül találkoztunk, egy kisgyerekkel volt, aki őrjöngött. Ahogy meglátott, megkérdezte mi van velem. Mondtam albérletben lakom a barátommal, akivel 4 éve vagyunk együtt, jövőre veszünk egy kisebb lakást, mindketten olyan munkát végzünk, amit szeretünk. Elvagyunk szerényen.
Meghallgatott, majd ömleni kezdett belőle: nagyon gazdag férfit fogott ki, volt ám már házuk is!! Jaj ezt az aranykarkötőt is tőle kapta. Csak a férfi szerencsejátékos, meg iszik, sajnos ráment a házuk, nagyon jóképű, meg is csalta, de hozzá jött vissza! Ő tud bánni a macho férfiakkal! Hát igaz néha-néha eltűnik még, de hát ilyenek férfiak (nem ilyenek). Nem baj most jön a második gyerek, az felér egy bocsánatkéréssel, meg a pisti is mennyire örül neki.
És mindezt teljesen büszkén, kb. hogy irigykednem kéne rá. :O Teljesen le volt harcolva, kéken tetovált vonalszemöldök, szalmasárgára szívott haj, a kezére fakón rátetoválva a barátja neve. Iszonyú lehangoló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!