Ti mennyire szoktatok agyalni a pénzen?
Nem arra gondolok hogy a fizetésen vagy a kötelező kiadásokon (számlák, tandíj, stb.)
Hanem úgy általában - én pl. sokat agyalok azon mennyit tettem félre mondjuk az elmúlt évben, tudtam e volna többet félre tenni (pl. kevesebbet eszek barátokkal étteremben vagy büfében, kevesebbet megyek el moziba, stb.), mennyit tartok most a bankban és mennyit otthon kápéban, szóval ilyenek
Mondjuk összességében annak örülök hogy van félretett tartalékom ami bármikor jól jöhet (mondjuk elromlik a számítógépem, vagy csak a hétvégén el akarok utazni) és nem olyan vagyok mint a bátyám akinek nincs pénze, mert ha van is, egyből elkölti
Én többet szoktam agyalni azon hogy mennyi időm ment el és vajon mennyim van még
Például az elmúlt 5 évben haverom megtanult gitározni én meg nem tudok mit felmutatni; vagy ha nem hagyom abba az aikidot 5 éve mostanra fekete öves lennék
Pénzt tudok keresni később is, de időt sajnos nem lehet venni..
én max azon agyalok, hogy mire mennyit költök majd, mármint nagyobb kiadásokra gondolok
meg van a havi rutinom, ezen már nem agyalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!