Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy érzitek magatokat ebben...

Hogy érzitek magatokat ebben a hőségben, hogy vagytok, hogy viselitek?

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%
Igazi férfiembernek ez meg se kottyan csak a puhányok nem birják a meleget, én nemrég a füvet is lenyírtam, semmiség.
2017. aug. 4. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Én nagyon szeretem! Oké nap közben nem mindenhol jó, de isteni érzés este rövidnadrág-pólóban sétálni úgy, hogy nem fázom. Inkább meleg legyen, mint -15, amiben nem lehet semmit sem csinálni csak otthon ülni...
2017. aug. 4. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Aki nem bírja, az puhány? Valaki ezt írta. Vannak, akik fokozottabban èrzèkenyek a melegre. A beteg embereket megviseli. Engem is. Ne tudd meg, mennyit szenvedek. Nekem lenne a legjobb, ha nem így lenne.
2017. aug. 4. 17:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Valaki nem tud esetleg valami medences bulit? nem volna rossz az most:D
2017. aug. 4. 17:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Érzékeny vagyok. Nehezen. Este is meleg. De meztelen fekszem le így könnyebb elaludni. Mikor 30 fok fölé megy akkor légkondi, ventillátor. Jeges teát hideg vizet iszok. Hosszú a hajam. Többször megmosom így hűt egy kicsit.

Akik nagy melegben vannak a lakásban ajánlom a vizes törölközőt a nyakra tenni.

2017. aug. 4. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Mondok nektek egy okosságot mert latom itt csak hülyék vannak, áljatok be a hidegzuhany alá az jot tesz, en ezt szoktam csinálni főleg nyáron.
2017. aug. 4. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Én szeretem a nyarat de nekem bőven elég lenne maximum 28 fok is. Gyerekként alig volt 30 fok felett alföldön, másutt azért nem volt ekkora hőség. Én például inkább elviselem ezt mint a hideget mert utálok magamra venni minden vacak ruhát és fűteni sem kell most legalább. Ez a hőség már brutális. Strandra sajnos nem tudok elmenni mert múlthéten szenvedtem munkahelyi balesetet és egy 20 centis vart seb van a jobb combomon amit nem érhet víz. Itthoni fürdés is kész rémálom emiatt, és nagyon még egy frissítő zuhanyt sem tudok venni mert le kell takarjam a sebem stb.. Ráadásul elég hülyén nézek ki ha kimegyek az utcára szoknyában vagy rövid térd feletti nadrágban mert látszik a tapasz. Olyankor tapaszt teszek amikor kimegyek.

Alapból húzódik, meg fáj.

A párommal most mentünk volna strandra ha nem lenne ez a vart seb, azért odamenni hogy napozzak a medence szélén ilyen melegbe nem fogok mert csak a szívem fáj hogy a párom nyakig vízbe hűti magát én meg kint rohadok a napon. Tegnap délután rosszul lettem egy kicsit mindenem izzadt, szinte lángolt már a hátam, már szinte 30 órája hogy nem volt rajtam semmi ruha, azóta totál meztelenül vagyok itthon, kimenni nem megyek ki a házból, párom hoz kaját a boltból, ő főz, mert állni sem nagyon bírok. Már szinte semmilyen ruhát nem viselek el magamon, és azért a 3. emeleten igaz hogy téglaépítésű tömbház de a szigetelés elég vacak amit 12 éve csináltak meg. Az egész lakásba 32-33 fok van. Most éjjel is csak 27 fokra hűlt le szinte. A ventilátortól már fáj a fülem, most azt beszéltük a párommal hogy este lemegyünk a szüleihez mert náluk van klíma és hétfőig ott is maradunk. Már bánjuk hogy ide jöttünk albérletbe, tavaly nem volt ennyire vészesen meleg.

2017. aug. 5. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!