Hogy érzitek magatokat ebben a hőségben, hogy vagytok, hogy viselitek?
Érzékeny vagyok. Nehezen. Este is meleg. De meztelen fekszem le így könnyebb elaludni. Mikor 30 fok fölé megy akkor légkondi, ventillátor. Jeges teát hideg vizet iszok. Hosszú a hajam. Többször megmosom így hűt egy kicsit.
Akik nagy melegben vannak a lakásban ajánlom a vizes törölközőt a nyakra tenni.
Én szeretem a nyarat de nekem bőven elég lenne maximum 28 fok is. Gyerekként alig volt 30 fok felett alföldön, másutt azért nem volt ekkora hőség. Én például inkább elviselem ezt mint a hideget mert utálok magamra venni minden vacak ruhát és fűteni sem kell most legalább. Ez a hőség már brutális. Strandra sajnos nem tudok elmenni mert múlthéten szenvedtem munkahelyi balesetet és egy 20 centis vart seb van a jobb combomon amit nem érhet víz. Itthoni fürdés is kész rémálom emiatt, és nagyon még egy frissítő zuhanyt sem tudok venni mert le kell takarjam a sebem stb.. Ráadásul elég hülyén nézek ki ha kimegyek az utcára szoknyában vagy rövid térd feletti nadrágban mert látszik a tapasz. Olyankor tapaszt teszek amikor kimegyek.
Alapból húzódik, meg fáj.
A párommal most mentünk volna strandra ha nem lenne ez a vart seb, azért odamenni hogy napozzak a medence szélén ilyen melegbe nem fogok mert csak a szívem fáj hogy a párom nyakig vízbe hűti magát én meg kint rohadok a napon. Tegnap délután rosszul lettem egy kicsit mindenem izzadt, szinte lángolt már a hátam, már szinte 30 órája hogy nem volt rajtam semmi ruha, azóta totál meztelenül vagyok itthon, kimenni nem megyek ki a házból, párom hoz kaját a boltból, ő főz, mert állni sem nagyon bírok. Már szinte semmilyen ruhát nem viselek el magamon, és azért a 3. emeleten igaz hogy téglaépítésű tömbház de a szigetelés elég vacak amit 12 éve csináltak meg. Az egész lakásba 32-33 fok van. Most éjjel is csak 27 fokra hűlt le szinte. A ventilátortól már fáj a fülem, most azt beszéltük a párommal hogy este lemegyünk a szüleihez mert náluk van klíma és hétfőig ott is maradunk. Már bánjuk hogy ide jöttünk albérletbe, tavaly nem volt ennyire vészesen meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!