Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy viselitek el magatokat, amikor szerelmesek vagytok?
Figyelt kérdés
Két randi között képes vagyok az agyamra menni saját magamnak. :) Folyton csak RÁÁÁÁ gondolok, de annyira, hogy néha a dolgaim végzése közben is meg kell állnom, hogy kiélvezhessem a pillanatot, mikor eszembe jut a szerelmem csókja...
Mivel tudnám lekötni magam, ami tuti eltereli a gondolataim?
2012. jún. 19. 14:08
1/4 anonim válasza:
semmivel, ezt nem lehet megoldani semmivel.
2/4 anonim válasza:
Ki kell élvezni. Én ezt szoktam tenni. Mikor meg már elmúlik az érzés, akkor vágynál vissza ebbe az időszakba.
3/4 anonim válasza:
Jaj te szegény, mekkora gonjaid vannak.
4/4 anonim válasza:
én magamat el tudm viselni, a barátnőimet kevésbé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!