Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tetszik nektek egy srác vagy akár szerelmesek vagytok belé és közben neki fogszabályzója lesz, akkor mi a helyzet veletek?
A fogszabályzó azért vsn, hogy szebb fogaid legyenek. Ha ezt nem érti meg az már az ő baja
14/L
neme alul volt csak fogszabályozóm, és volt, aki egy évig észre sem vette.
De a szerelemem is jól kezelte, a lányok pedig alapból toleránsabbak, nem lesz gond.
Lány vagyok és van fogszabályzóm, van barátom, egyáltalán nem zavarta amikor feltették. Nem okoz gondot semmiben (csókolózáskor nem is érzi)
Viseld büszkén, gondolj arra, hogy milyen szép 24 karátos fogsorod lesz:) Találkoztam olyan lánnyal is, akinek külön bejönnek a fogszabis fiúk, aranyosnak tartja őket. Engem sem zavarna, az igényesség jele!
24/L
Ez nem ízlés kérdése, csak egy átmeneti állapot, egy piszok drága esztétikai korrekció, légy büszke rá, hogy pénzt, időt és a húzásokkal járó kellemetlenséget áldozod rá. Mindenképpen értékelendő, hogy a tökéletességre törekszel!
Emiatt biztos, hogy nem fogsz kevésbé tetszeni neki, szerintem egy csúnya fog visszataszítóbb mint a fogszabályozó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!