Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol ismerkedjek nőkkel?

Starboy1 kérdése:

Hol ismerkedjek nőkkel?

Figyelt kérdés
Én körülbelül már 20 nőt leszólítottam összesen, margit szigeten , utcán, de egyikből se lett semmi. Mindig azt mondták hogy már van barátjuk vagy pedig szóba se állt velem. esetleg olyan is volt hogy megadta a facebook át de viszont nem jelentkezett utána. Én szerintem mindent jól csinálok nem vagyok rámenős, udvarlok,dicsérem a belsőjét. Hozzá teszem nem vagyok ronda,edzek már hónapok óta ,kinézek valahogy. 26/F

2017. júl. 30. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a leszólitásos módszer nem a legjobb azt hiszik tamadsz és túl rámenős szerintem. Én bulikba, szórakozó helyeken szoktam igaz ott nem kell nagyon sokra számítani mármint buta csaj van általában de könnyű őket ...
2017. júl. 30. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Utcán nem jó. Tök mindegy, hogy hogy nézel ki. Internetes társkereső, csetoldalak, akár facebook. Aztán majd onnan találkozás.

Ha meg nem interneten akarsz, akkor tanfolyamon, közös munkahelyen, vagy olyan helyen, ahova sokszor jársz és ismer valamennyire. Én például a dohányboltos lánnyal járok, aki megtetszett még két éve. Sokszor jártam oda venni sört, mindig beszélgettünk, végül elhívtam szórakozni.

2017. júl. 30. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a spontán ismeretségekben hiszek, nem az előre megtervezett, "szerintem mindent jól csinálok" módszerben. Meríts a mindennapi életedből, barátkozz olyan nőkkel, akikkel naponta találkozol a boltban, vagy aki a közeledben lakik, és gyakran látod, vagy hétvégente járj el mindig ugyanarra a helyre, és egy idő után már ismerősként tekintenek rád.

Konkrétan így, hogy ismerkedési céllal elmész a Margitszigetre, nem működőképes. A nők ezt egyből észreveszik, és beindul rögtön a védekezőmechanizmus.

Inkább több időt szánj erre a projektre. Lassú víz partot mos.

2017. júl. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!