Hol ismerkedjek nőkkel?
Utcán nem jó. Tök mindegy, hogy hogy nézel ki. Internetes társkereső, csetoldalak, akár facebook. Aztán majd onnan találkozás.
Ha meg nem interneten akarsz, akkor tanfolyamon, közös munkahelyen, vagy olyan helyen, ahova sokszor jársz és ismer valamennyire. Én például a dohányboltos lánnyal járok, aki megtetszett még két éve. Sokszor jártam oda venni sört, mindig beszélgettünk, végül elhívtam szórakozni.
Én a spontán ismeretségekben hiszek, nem az előre megtervezett, "szerintem mindent jól csinálok" módszerben. Meríts a mindennapi életedből, barátkozz olyan nőkkel, akikkel naponta találkozol a boltban, vagy aki a közeledben lakik, és gyakran látod, vagy hétvégente járj el mindig ugyanarra a helyre, és egy idő után már ismerősként tekintenek rád.
Konkrétan így, hogy ismerkedési céllal elmész a Margitszigetre, nem működőképes. A nők ezt egyből észreveszik, és beindul rögtön a védekezőmechanizmus.
Inkább több időt szánj erre a projektre. Lassú víz partot mos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!