Miért ilyen nagy arc Puzsér, ha sohasem volt barátnője?
Honnan vetted ezt a hülyeséget? Most is van neki legjobb tudomásom szerint.
Amúgy ki mondta neked, hogy "nagy arc"?
ÁLLÍTÓLAG távkapcsolatban élt ezzel meg azzal. ÁLLÍTÓLAG voltak felszínes, rövid távú kapcsolatai. Mégsem látni egy csajjal sem. Ergo a kapcsolatait csak kitalálta!
Puzsér önimádó, nárcisztikus, metroszexuális és feminista. Naná, hogy sosincs nője.
Ha nem látják, akkor már kitalált?
Amúgy meg kit érdekel, hogy van-e nője? Felőlem kardnyelő is lehetne, attól nem lesz kevésbé igaz a véleménye nagyon sok dologban. Nem nárcisztikus, csak gyűlüli a kultúraellenességet, többször hangoztatta is, nem az a lényeg, hogy ő kicsoda, hanem az, amit közvetít. Mi a baj azzal, ha valaki feminista? Nem a feminizmussal van a baj, hanem a genderrel.
Puzsér maga a kultúraellenesség.
Azért elemzett előszeretettel filmeekt, mivel nem szeret olvasni.
Hááát... oké. Könyvekről is szokott beszélni. Amúgy a filmművészet is van azon a szinten, mint a regények.
Persze, van nagyon sok szar film, de van nagyon sok szar könyv is :)
Nem függ össze a kettő.
Nem attól lesz valaki nagy arc, ha van barátnője.
Nem akadályoz meg senkit abban hogy nagy arc legyen, hogy van -e barátnője.
Én még sose ürítettem emberek előtt nyilvánosan, ettől még hidd el szoktam.
Annnyi primitív, undorító, beteg, féreg celeb van az országban, akiért egyenesen rajonganak, nem tudom miért épp Puzséron csámcsogsz, aki legalább tényleg letett valamit az asztalra.
Csak azt nem tudom, az ilyenek, mint a kérdező is:
mit éreznek ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!