Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy sok 20-on éves pasinak még sohasem volt barátnője?
Talán nem találták meg a megfelelő lányt.. :-(
Sok huszonéves lány is így van ezzel...
Őket kellene valahogy összehozni ;-)
28 N
En igaz nem 20 de majd nem annyi vagyok.
En sem talaltam meg meg azt a lanyt akivel megertenem magam. Es mar 3 eve nem is volt baratnom, szoval kezdek ketsegbeesni :/
Igen, előző válaszoló, sajnos van benne igazság :-(
Ha valaki tizenévesen nem kezd el bulizni, haverokkal mászkálni, szórakozni, szóval ismerkedni bármilyen ok miatt is (a tanulásra koncentrál, zárkózottabb, nincsenek ilyen barátai, bármi miatt frusztrált, nincs pénze - a szüleinek - ezeket finanszírozni), később már jóval nehezebb dolga van.. Persze majd később, gondolnánk...
De addigra kevesebb már a potenciális barát/barátnőjelölt vagy épp már komoly kapcsolatban vannak azok akikkel ki lehetne mozdulni.. :-(
Iskolában mindig lenéztek, egy lánynak se tetszettem és semmi önbizalmam se volt. 15 évesen randiztam egyszer de a lány lekoptatott és nem mondta meg hogy miért. Utána tetszett 1-2 lány de azoknál egy randiig se jutottam el.
Aztán 21 évesen lett egy barátnőm de nem sokáig tartott a dolog.
Elkezdtem ismerkedni neten. Írogattam állandóan és 2-3éven belül találkoztam több mint 20 lánnyal és ebből talán 2-3 volt akivel 1nél többször találkoztam.
Rájöttem hogy annak kellenék akik elkeseredett, csúnya, kövér, de nekik mind1 hogy ki csak fiú legyen. Viszont egy csinos, szép arcú lánynak eléggé fent van a mérce, sőt volt aki még nem is volt kifejezetten szép, hanem csak tűrhető kategória de mégis válogatós volt.
Tehát az oka szerintem az hogy a nők a menő, népszerű csávókra buknak és szerintem a kinézet kevésbé számít mint a stílus, magabiztosság, ismeretségi kör,stb.
1. Nincs tökös apjuk (vagy akár más férfi példakép az életükben), aki normálisan megtanítaná őket csajozni. Akár csak közvetett módon a viselkedésével is (amit eltanulhatnak aztán tőle)
2. Nincs tökük, merszük, bátorságuk, jó dumájuk, szociális képességeik, kezdeményezőkészségük, hogy odamenjenek számukra ismeretlen lányokhoz beszélgetni, hamar kezdeményezni, aztán ha bejön örülni, ha nem, akkor meg felállni a porból és menni a következő lányra.
3. Hajlamosabbak a szerelemre és arra hogy ahelyett hogy odamennek és kezdeményeznek egy nekik tetsző lánynál egyből, aztán ha bejön bejön, ha nem akkor meg továbbállnak. Ehelyett "barátkozni" (értsd: titokban megdugni őt és matyizni rá) akarnak a lánnyal és elvernek az életükből heteket-hónapokat olyan lányra, aki szexuálisan és romantikusan bizti nem akar tőlük semmit.
Veled az élen.
"még sohasem volt barátnője?
Avagy még sohasem szexeltek. "
Hogy függ össze a kettő?
Ja senki sem felelt meg. Hagyjuk már ezt a tini lányos várom az igazit baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!