Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy sok 20-on éves pasinak még sohasem volt barátnője?
Te mit szívtál? Lófa szt érnek korábban. Idegeneket lecumizni, vihorászni az nem érettség.
"Sok lány barátom is van mindenki mondja, h jaj de szerencsés lesz a barátnőd. "
Tipikus bicskanyitogató kamu duma. Aztán lelépnek a drogos paraszttal. Bár a hozzászólásod alapján nem csodálom, higy nem vesznek férfi számba.
"Mindenki azt mondja, majd lesz egy lány, akivel tökéletes minden hát nem tudom.."
Hányszor hallottam én is ezt. Legalább 9-10 különböző nő szájából. Hogy hol a hiba? (én is évek alatt jöttem erre rá). Te beszélgetni akarsz a nőkkel, de nekik nem beszélgetőtárs kell, hanem aki felrakja őket a konyhapultra.
Ne sajnáld a pénzt fizetős szolgáltatásra, párszor menjél el, fizess érte, úgyis elélvezel majd mielőtt betennéd, de legalább túl leszel azon hogy egy női mell látványa nem fagyaszt le.
Ha ez megvan, irány a buli. Próbálj ismerkedni, tedd fel magadnak a feladatot, először gyűjtsél visszautasításokat. Pl. egy este egy nő utasítson vissza, jövő héten 3, majd 10.
Így szerzel tapasztalatot. Majd váltsál, és beszélgess, ha nem csókolod meg még ott helyben, rázd le és lépj tovább.
13as vagyok, 14es Nem értem, h a leírásomból, hogy állapítod meg, h nem vagyok férfias..
15. Igazad lehet, de fizetőshöz nem mennék soha
Lehet egymásra mutogatni de az ocsmány, dagadt csajok is azt hiszik, hogy nekik jár a jó pasi. Fura mód őket senki sem ugatja le.
Nem elég lazák! Mert tulajdonképpen azt hiszem az első lépések mindenkinek nagy izgalommal járnak, de ahogy eléred a 100. randit, és már 20. csajjal jársz ezek a problémák egyre kisebbek lesznek!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!