Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan, akinek még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek még sohasem volt barátnője? Miért?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 16:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt:D Valahogy soha nem találtam meg azt aki passzolna hozzám, bár az igaz h még fiatalabb vagyok. 17L
2017. máj. 1. 16:19
 2/14 A kérdező kommentje:

Akkor nálad is dettó ugyanaz a helyzet áll fenn, mint nálam :D Én sem találom a párom, de ez legfőképp az én hibám, mert elég fura tudok lenni 😵

De nem adom fel😋

2017. máj. 1. 16:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Csatlakzom a klubhoz😄 17/L
2017. máj. 1. 19:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Cikinek érzem az idepofátlankodást a 23 évemmel, de még nekem sem volt barátnőm :) Régebben egyáltalán nem nyitottam emberek felé, most megtenném, de vannak hiánnyoságaim atekintetben, hogyan is kéne. Illetve nehezen engedek közel magamhoz embereket érzelmileg, valahol mélyen attol tartva, hogy nem fogadnak el. Ezen felül pedig, nehezemre esik a jelenlegi ismeretségi körömben felvállalni a másságom, igy nehezebb is az ismerkedés.
2017. máj. 1. 19:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Talán mert csak 17 vagyok 😂
2017. máj. 1. 21:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
35 évesen igen, van ilyen. Bonyolult...
2017. máj. 1. 23:18
 7/14 anonim ***** válasza:

Vagy az volt, hogy nekem nem jött be, akinek tetszettem és én nem jöttem be annak, aki tetszik. Most is egy friend zone-ba lettem pakolva én meg kínkeservesen próbálok kikászálódni onnan. De hát ilyen az élet :D Ha túl könnyen megkapunk valamit, nem lesz már értéke.

17/L/L

2017. máj. 2. 07:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt meg 24/L en is fura tudok lenni. Volt amit maskepp csinalnek a multban. De ez van. Ha osszejon osszejon, ha nem nem.
2017. máj. 2. 19:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Idén leszek 20, ami nem tudom, hogy soknak számít-e. :)

Igazából mindig olyan magamnak való voltam, nem járok el szórakozni, interneten nem szeretek ismerkedni, az új emberekkel való találkozásoktól mindig tartok... (túl sok helyszínelőket néztem xD, valamint teljesen kínos lenne, ha nem lenne miről beszélni, és csak lennénk egymás mellett)

Emellett elég erős személyiségem van, nem nagyon szoktam engedni abból, ha valamit eltervezek, általában nem gondolom meg magam, és az esetek 90%-ában kimondom, amit gondolok, még ha meg is bántok vele másokat.

Nekem az lenne optimális, ha a baráti társaságomba bekerülne valaki olyan, akivel bejönnénk egymásnak. Felvállalom magam, de gondolom, ez még édeskevés xD

2017. máj. 3. 00:12
 10/14 anonim ***** válasza:
19 vagyok... és még soha nem volt barátnőm, mert sose a normálisakkal hoz össze az élet, hanem mindenféle kattossal. Pedig nincsenek nagy elvárásaim egy lány iránt, csak annyi hogy legalább kicsit hasonítson az érdeklődési körünk meg legyenek nagy mellei.. ennyii T.T
2017. máj. 3. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!