Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, hogy egy 26 éves srácnak még sohasem volt barátnője?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 17:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Félénk a fószer. Vagy langyi. Vagy aszexuális.
2016. dec. 21. 17:08
 2/14 anonim válasza:
58%

Nem találtad meg a megfelelő lányt még, kisebb korodban volt valami problémád, pl. túlsúlyos voltál, bántottak, aztán ez kihatott a mostani életedre.

Introvertált is lehetsz, rengeteg oka lehet, ennyből nem jövünk rá, neked kellene, de még egyáltalán nincs késő semmihez, ne aggódj.

L

2016. dec. 21. 17:10
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
30 évest is ismerek, sőt olat is, aki 28 évesen még szűz volt, pedig amúgy nagyon helyes :)
2016. dec. 21. 17:20
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
Nyominger.
2016. dec. 21. 17:25
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerencsés ember. Nem pazarolta az idejét- energiáját egy teljesen felesleges időrabló dologra.
2016. dec. 21. 17:29
 6/14 anonim ***** válasza:
28%

Honnan tudod, hogy nem volt barátnője? Beszámol neked mindenről?

Én nem vagyok messze a 26-tól, de az illető is valószínűleg azért, mert akit szeretett volna, azt nem érte el (vagy nemet mondott neki), akik meg jelenleg körülötte vannak, azok közül egyik sem tetszik neki, vagy nem érzi hozzáillőnek. Ennyi.

A kérdést azért is tettem fel az elején, mert nem olyan biztos az, hogy ne ismerkedne másokkal, csak te esetleg nem tudsz róla!! Az ilyenek sokszor bújkálnak is, aztán egyszercsak futótűzként terjed a hír, hogy ,,láttam valakivel kézenfogva sétálni..."

2016. dec. 21. 17:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Elmondta, hogy még nem volt barátnője, de én azt jobban furcsálltam, hogy pl. megkérdeztem tőle, hogy ha látna egy szimpatikus lányt, leszólítaná? Az volt a válasza, hogy nem. Nem akar kis kalandokat, de még az 1-2 hónapos kapcsolatokat is idesorolja. Viszont az interneten lévő társkeresőktől is kirázza a hideg. Úgyhogy kicsit furcsa ez nekem..
2016. dec. 21. 18:02
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
25 vagyok, nekem még nem volt sosem, eddig 3 olyan lánnyal találkoztam, akikkel összejöttem volna, de ők elutasítottak engem. Mások meg velem akartak lenni, akiket meg én küldtem el. Jelenleg a környezetemben nincs olyan lány, akitől komolyabbat akarnék, illetve 1 van, de ő az említett 3 lány közül a legutóbbi, aki elutasított engem. Nincs amúgy semmi probléma velem, teljesen átlagosnak gondolom magam, külsőmmel, belsőmmel elégedett vagyok, egyszerűen csak nincs szerencsém a szerelemben. Akik felszínesebben ismernek ,meg nem mondanák rólam, hogy nem volt kapcsolatom, még csak nem is fordul meg a fejükben.
2016. dec. 21. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
És nem volt olyan, aki tetszett neki, csak épp visszautasították?
2016. dec. 21. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

amit leirtal rola kerdező én semmi furcsat nem találok benne. Attol h vlakinek nincs baratnője, miert kellene szerelem nelkul akkor is dugdosnia a szerszámot? Mert ez a trendi?

-Hány baratnőd volt eddig?

-7.

-Hűű akkor te kellesz nekem.(mert ez a normális napjainkban)

Ha ez teged zavar akkor hagyd ott. De az is lehet h mikor 22 volt és akkor is elmeselte egy csajnak az is furcsanak tartotta és ott hagyta.

2016. dec. 21. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!