Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, hogy egy 26 éves srácnak még sohasem volt barátnője?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 17:04
1 2
 11/14 kriszpo ***** válasza:
69%

Hogy milyen okai lehetnek?

- félénk, visszahúzódó, befelé forduló személyiség

- keresi az igazit, de nem találja

- nincs hely, nincs mód arra, hogy lányokkal ismerkedjen

- lehet, hogy nem is érdeklik a lányok

- lehet, hogy nem is akar semmilyen kapcsolatot

Ha a barátja vagy, akkor kérdezd meg tőle, hogy szerinte miért nincs senkije. Nála jobban senki nem tudhatja az okát.

Nekem sem volt komoly kapcsolatom 27 éves koromig (csak pár hetes-hónapos kavarás), de akivel akkor összejöttem, Ő most a feleségem :) Halkan jegyzem meg: chaten beszéltük meg az első randit. Szóval hajrá, esélye mindenkinek van.

2016. dec. 22. 10:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sok oka lehet.

Lehet hogy csak felesleges energia és idő pazarlásnak tartja a párkapcsolatokat. Vannak így egy páran, még olyanok is akiknek már volt barátnőjük. Sőt, ők tapasztalatból tudják hogy mennyire felesleges egy párkapcsolat.

2016. dec. 23. 14:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben nincs semmi furcsa. Nincs rá szabály, hogy mikorra kell kapcsolatban lennie és főleg nincs annak értelme, hogy trendből összejöjjön bárkivel. Majd ha találkozik olyan lánnyal, akihez vonzódik és tényleg vele akar lenni, talán lépni fog, de ahogy már előttem is írták, nem csak az egyik félen múlik a dolog :)
2016. dec. 28. 21:26
 14/14 anonim válasza:
Menj el k*rvázni, legalább a cerkád legyen boldog.
2016. dec. 29. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!