Miért mondja rám mindenki, hogy pici vagyok, mikor 164 cm a magasságom? Nő vagyok.
Minden baj a nőknek? Mindig azt hallom, hogy semmi se jó. Vagy alacsonyabb akar lenni, vagy magasabb, holott mind a kettő jó és egyikkel sincs semmi baj.
Hogy veheted ezt sértésnek hogy kicsi vagy? És ha még ráadásul nem is vagy az és mégis ezt mondják rád?
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de gondolkodhatnál magadon, hogy óvodás szinten lemaradtál, hogy ilyesmin besértődsz, holott már óvodában megkéne tanulni, hogy a ha a olyanért szólnak be amiről nem tehetsz, akkor nincs értelme rajta aggódni.
Lehet, hogy gyerekes a külsőd, és hiába nem vagy pici, mégis annak tűnsz.
164 centi az nem pici, tök átlagos magasság. Picik a 155 centis kis kertitörpék.
Azzal vitatkoznék, hogy 164 cm az átlag. Max. úgy, ha beleszámoljuk a 80 éves csontritkulásos, gerincferdüléses néniket is. Ezért nem jó statisztikát nézni.
Fiatal korosztályban sztem a női átlag 170 felett van kicsivel.
Egyébként a férfiaknak bejön nagyon a te magasságod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!