Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bátyám Oroszországba akar...

Bátyám Oroszországba akar költözni, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az alap helyzet az, hogy bátyám nagyon szereti az orosz kultúrát, és úgy alapvetően mindent ami ezzel kapcsolatos.

Saját magától tanult meg oroszul, illetve történelmüket, nevezetességeiket stb, mindent fúj kívülről.

Bő két éve összeismerkedett egy orosz lánnyal, és most azt tervezgetik, hogy összeházasodnak, illetve orosz állampolgárságot szerez és Oroszországban telepednének le, valószínűleg Moszkvában. Elvileg már " munkahelye " is fixen volna mivel ügyvéd, és párja apukája szintén az, így tudna számára ezt-azt intézni.

Jó, tudom, így lesz boldog, számára ez egyfajta cél volt, és össze is jött minden tekintetben, de olyan rossz lenne, ha folyamatosan bő 2000km-el odább élne. Többször volt már ki, de mindig csak pár hétre, a legtöbb egy hónap volt, de ez mégsem ugyan az, hogy végleg ki szeretne költözni. :(

Érzem én is, hogy önzőség volna azt kívánni, hogy maradjon, de mégis olyan nehéz ezt elfogadni, elég közel álltunk egymáshoz, manapság is mindig ugrat mint a kis hugicáját, pedig 23 és 25 évesek vagyunk.

Akinek költözött távolabbra közeli hozzátartozója, az hogy könnyítette meg a dolgot. Később könnyebbé, megszokottabbá válik, vagy ugyanúgy megmarad a hiányérzet?

2017. júl. 19. 01:08
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Cyka blyat buy p90 and rush B!
2017. júl. 19. 01:30
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Költözz oda te is. Mást nagyon nem tudsz tenni...
2017. júl. 19. 01:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Elejét még értem, a második részét már nem, de az első rész tekintetében nem is szeretném érteni, köszönöm.

Második válaszoló: Értelemszerűen ez nem járható út, számomra itt a család többi része, az egyetem, ismerősök stb.

2017. júl. 19. 01:58
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Semmit. Megszokod, hogy nincs közeledbdn és kész. Telefonon is lehet kapcsolatot tartani, azzal esetleg enyhítheted a hiányérzetedet, de egyébként nem csinálhatsz semmit sem a megakadályozására, ez az ő döntése volt el, kell fogadni.
2017. júl. 19. 02:09
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
És ha az interneten tartanád a kapcsolatot ma már szinte akár olyan minőségű 4K s kamerák és tévék vannak hogy teljesen megegyezik a valóságnak...meg ha úgy van akkor elmennék oda évente..
2017. júl. 19. 02:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez az internetes kapcsolattartás természetesen tervben van, csak azért mégis más. Mikor nap közben bejön és " szekál " egy kicsit spontán, vagy csak simán egy testvéri ölelés, ezeket nem tudja pótolni semmi sajnos. :(
2017. júl. 19. 02:14
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagyok egy irigy ember , de az orosz tudást mindig is irigyeltem. Nem gondolnám, hogy aggódnod kellene miatta, bár a dudát ki kell kötni a kocsiból, ( sok balesetes videónál látom, hogy ha dudál valaki azt megverik)

Nyugtasson az, hogy elérte 25 évesen a célját, vagyis el fogja érni és nem kell 30 évesen rugózni azon, hogy mit tegyen majd. Amúgy is ehhez külön felfogás kell, főleg, hogy valaki Oroszországba megy, és ott nem a vodka a fő profil hanem keményen a szolgáltatás és a nehézipar, csak a tv-ből meg egyéb hülyeségekből az jön le, hogy " iszákos banda" az egész, pedig közel sem, sőt itthon és a franciáknál több a részeges arc vagyis az alkesz. Szerintem jól döntött a bátyád , támogasd és töltsed le a skype-ot.

2017. júl. 19. 06:26
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Hát én nő vagyok, de irigykedem, édesanyám beszél oroszul, és szerintem szép nyelv. Barátom rühelli az oroszokat, mert csak a sztereotip dolgokat raktározza el, mint sokan, pedig nem kéne általánosítani.

Gondolj a jó dolgokra, meg tudod majd látogatni, neki így sokkal jobb lesz, és lehet te is megtanulsz jobban oroszul. :) Kommunikáció: Skype, stb. Az is csodálatos, hogy valakinek összejön az álma, ez ritka.

2017. júl. 19. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!