Oroszországba van lehetőség kimenni 3-4 hétre akár nyáron? Valamilyen intenzív nyelvi kurzusra?
Heló, ígértem Neked privit, de nem tudok küldeni, mert a kérdező részére nem lehet. :-)
Beszélsz angolul?
Ezt találtam Neked, és ez egy elég ismert, népszerű kurzus állítólag. (én nem voltam, szóval nem saját tapasztalat)
Ezen az oldalon minden részletesen le van írva, meg vannak adva az árak is a "Courses and Fees" alatt.
Szóval a fenti link a Szentpétervári kurzusokra vonatkozik.
A moszkvai Puskin Intézetről annyit tudok, hogy féléves, több hónapos kurzusaik vannak, rettenetesen drágák. Hogy ők 0s
bocs!
Szóval hogy ők szerveznek-e nyári pár hetes kurzusokat, most így hirtelen nem tudom.
De Szentpétervárért állítólag meg vannak őrülve a hallgató, haza sem akarnak jönni- ezt hallottam róla. :-)
Van Budapesten az Orosz Kulturális Központ, ott is lehet érdeklődni, meg most az ő oldalukon is találtam Neked valamit.
bocs a sok elírásért, félreütésért, nagyon sietve kellett írnom.
remélem, segítettem valamennyit.
Köszönöm ezerszer köszikösziköszi :) :) :)
Utánanézek mindennek :)
Szia, megint én vagyok. :-)
Véletlenül találtam egy egészen friss cikket, eszembe jutottál róla, elküldöm a linket, hátha érdekel. Bár a cikkben 3-4 hétnél kicsit hosszabb tanulmányi kiruccanásról van szó... :-) Nekem most nincs időm elolvasni, de szerintem tanulságos lehet.
Remélem, összejön a nyári tanulmányi út, és sok sikert a nyelvvizsgához! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!