Ki akar elköltözni Oroszországba?
Putyinisták! Miért nem költöztök hozzá, ha ennyire tetszik?
Ha már ugye a nyugatosok nyugatra mennek.
Putyint szimpatikusnak tartom, van tartása.
Ennek ellenére, nem laknék Oroszországban.Egyrészt azért, mert nem tudok oroszul.
Másrészt, túl messze van.
Az előző munkahelyemen lett volna lehetőségem kimenni Moszkvába és ott is dolgozni, de nem éltem vele.
Na már megint itt tartunk. Ha nem tetszik Putyin, zsidó vagyok?
Biztos a lengyelek és a balti népek is mind azok, nem pedig hazafiak.
Ha nem tetszik Putyin, zsidó vagyok?
Mér, akinek tetszik Putyin politikája, az orosz? Nyugodtan költözhetsz a sivatagba, vagy Harlembe. Hajrá! :)
"Ha nem tetszik Putyin, zsidó vagyok? "
Nekik mindenki zsidó, aki nyugatfelé húz, ideáig terjed az értelmi szintjük. Nekem volt olyan osztálytársam, aki Oroszországból jött és a beszámolói alapján inkább nem laknék ott.
"Senki nem mondta, hogy zsidó" - HAHAHA! Nevetséges vagy. Próbáld még bizonygatni egy kicsit, hadd röhögjek még.
A több százezer Nyugatra költöző magyar vajon miért van? Mert jobban tetszik nekik az ottani világ, mint az itteni. De a putyinisták valahogy csak nem akarnak keletre költözni. Pedig elvileg nagyon szeretik azt a helyet. Javaslom Donyecket és környékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!