Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnap is feltűnt hogy sok a...

Másnap is feltűnt hogy sok a szomorúnak tűnő, inkább befásultnak tűnő ember az utcákon?

Figyelt kérdés
Pl. én szívesen mosolygok csak úgy, nyilván nem vigyorgok, de rámosolygok valakire csak úgy, derűs vagyok. Azt látom, hogy ha csak úgy rámosolygok valakire akkor furcsán néz rám. Pedig fiatal dekoratív nő vagyok. Nem csak Magyarországok, külföldön is. Nem minden országban jellemző, de már egy ideje feltűnt, hogy az emberek nem örülnek az apróságoknak és csak úgy mennek maguk elé nézve.
2017. júl. 10. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezek válaszok rád, nem?

Pl, ha kiscica v. kiskutya v. kiscsibe v. kiskacsa volnál, csak felderülne az arcuk.

A mosolynak sok fajtája van, cinikus, v. Amikor csaj szájjal a szem nem mosolyog. Inkább csak a szemeddel mosolyogj, ezt próbáld ki, és az anal szexet, mert az is jó.

2017. júl. 11. 22:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát, ebben az országban majdnemhogy csak kétféle ember van (tisztelet a kivételnek, persze):

1, Mindenkit gátlástalanul kiröhög, aki egy kicsit is eltér az átlagostól, csak hogy a maga alacsony egoját valamennyire helyrebillentse. Nyilván ő, ha rámosolyogsz, akkor azt fogja automatikusan gondolni, hogy te is épp ezt teszed vele és keresi a hibát magán.

2, Aki kicsit is eltér az átlagostól és megszokta, hogy mindenki röhög rajta. Ha bárki rámosolyog, már azt feltételezi, hogy irónia rejlik mögötte.

Sajnos én a második kategória vagyok, alapjában véve egy türelmes, optimista ember vagyok, de annyit bántottak kamaszkoromban, hogy az utcán mindig sorozatos pánikrohamokat kapok. Én pl. biztos furcsán néznék, ha rám mosolyognál, de csak azért, mert épp próbálnám két ájulás között összekaparni magam. Olyankor hülyén tudok viselkedni :)

2017. júl. 13. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!