Leülsz kövér ember mellé a buszon?
Én is kövér vagyok, nem sértésnak szánom a kérdést.
Tömegközlekedésnél általában egyes ülésre ülök, hogy kényelmesebben ülhessek, ugyanis kettős ülésnél mindig arra gondolok, nehogy "átlógjak" a másik ülésre. Ilyenkor összehúzom magam, persze nem feltűnően.
Nagyon rég olvastam itt, hogy az emberek nem szívesen ülnek le kövér ember mellé. Én viszont nem ezt tapasztalom, majdnem mindig ül mellettem valaki.
Leülök persze. Ez miért lenne kizáró ok? :D utazni megyek a buszra, nem azt nézni hogy ki hogy néz ki.
Egyébként meg én 50 kg vagyok, szóval nem szorongok egy testesebb ember mellett sem. Elférek.
22N
hát nem tudom..ha rám folyik az illető, ráadásul büdös, izzad, és szuszog, az igencsak nincs benne a jegy árában..
Amúgy joga van kövérnek lenni. És gyanítom nem jódolgában az..olyankor eltűnődöm, milyen nehéz lehet neki öltözködni, lépcsőzni, vécézni, ráadásul szex sehol..
ráadásul nyáron jobban érezni minden testnedvet..télen meg a sok ruha még csak ront a helyzeten.
Én tuti nem vagyok büdi:)
Köszi, mindenkit felpontoztam!
Általában én sem úlök le buszon, mert úgyis felszáll egy csomó idős, akinek át kéne adnom a helyem, de ha leülök, se ülök valaki mellé. De ha eleve úgy kell ülnöm, hogy valaki mellett, akkor mindegy, hogy az a személy kövér-e vagy nem (a lényeg, hogy elférjek mellette)
Az sokkal jobban zavar, ha valaki direkt terpeszkedik, amikor nem lenne muszáj. Ha valaki nem tehet róla, hogy 'átlóg' akkor nincs értelme annak, hogy zavarjon.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!