Miért van az hogy egy kövér ember szíhatja, csúfolhatja, alázhatja a soványokat, de ha egy sovány teszi ezt a kövérekkel az maga az antikrisztus?
Pl.: ha egy sovány azt modja valakire hogy kövér akkor ő egy előítéletes szarrágó, szemét dög, undorító ember stb... de olyt nyugottan lehet mondani gebe, gizda, csotkollekció, elöl deszka hátul léc, vagy a kedvencem csak a kutya jétszik csontal.
Itt vannak ezek a dalok
https://www.youtube.com/watch?v=7PCkvCPvDXk
https://www.youtube.com/watch?v=LDZX4ooRsWs
amik az előadói elmondésa szerint arról szólnak hogy mindeki milyen gyönyörű légy, büszke magadra stb... pedig az egésznek az a lényege hogy a pasiknak nem kell "csontos r#banc"
szerintem egyik se helyes, soha nem mondanék senkinek olyat, hogy gizda, hiába vagyok én magam dagadt.
úgyhogy ne aggódj, vannak még olyanok, akik ugyanolyan gusztustalannak tartják a vékony lányok piszkálását, mint a ducikét!:)
amúgy meg pont ez a két előadó miatt van, hogy a ducik így állnak hozzá: "aha, hát látod, az a híres izé is a nagy feneket reklámozza, gyerünk akkor előre" pedig a saját egészségü(n)k érdekében is a fittebb életmódra kéne koncentrálni:)
Összeségében csak annyi, hogy ugyanolyan joggal háborodhatnak fel a vékony lányok a sértéseken, mint a ducik:)
Én inkább úgy tapasztaltam világéletemben, hogy a kövéreket közösítették ki és gyalázták egész nap, a nagyon soványaknak csak mondták, hogy egyenek többet, de semmilyen negatív diszkrimináció nem érte őket.
De ez a két szám, amit linkeltél... Szégyenletes, hogy ezeknek hallgatóközönsége van.
Erre van magyarázat, de nem fogod elfogadni.
Egyébként Nicki-nek csak a segge nagy, a dereka vékony, mint más csuklója, Meghan Trainor pedig a következő sorban mondja, hogy viccelt.
Ha egy kövérre (vagy soványra) azt mondod, hogy kövér, azzal meg akarod bántani. És ezt semmiféleképpen sem lehet dicséretként vagy irigységként értelmezni. A mi társadalmunkban kövérnek lenni szégyen. Egy csomó negatív dologra következtetsz belőle: hogy az illető lusta, akaratgyenge, zabagép, nincs önkontrollja. Csupa szar tulajdonság.
Ha valakit elkezdesz csúfolni, hogy sovány... nos, engem csúfoltak mindkettővel, voltam nagyon kövér és betegesen sovány is. Azt kell mondjam, amikor soványnak csúfoltak, büszke voltam rá. Nézz körül. Ha valaki csúfol, hogy csontkollekció, végig kell nézned az újságosnál, és azt látod, hogy te vagy divatban! Benyomod a tévét, felmész a netre: mindenki sovány! Thin is in, a sovány a menő, mindenki sovány akar lenni, még az is, aki azt hazudja, hogy nem!
Ha valakire azt mondod, dagadt disznó, az CSAK negatív lehet! Szerinted aki a hájpacnikat csúfolja, titkon kövér akar lenni?
Ha egy kövér azt mondja rád, hogy gizda riibanc, azt irigységből is teheti - és valószínűleg sokszor azért is teszi.
Ezért más a kettő. Az egyikkel azt mondom: ronda vagy és nemkívánatos, nem tekint rád senki szexuális partnerként - aki igen, azoknak külön gúnynevük van(!); a másikkal azt mondom, tökéletesen megtestesíted korunk szépségideálját, én viszont inkább ezt a csipszet választom, úgyhogy utállak.
nickinek a segge sem túl nagy szerintem... egy tipikus vékony csaj, és a vékonyakat alázza :D
meghan hol mondja, hogy viccelt? olyasmit mond, hogy "vicc volt, soványak, tudom, hogy ti is kövérnek érzitek magatokat". mért, ha tudom, hogy sovány vagyok, akkor beszólhatnak? amúgy gondolom, neki hogy esne a "meghan, egy zsírmalac vagy... á, csak vicceltem" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!