Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Leülsz kövér ember mellé a...

Leülsz kövér ember mellé a buszon?

Figyelt kérdés

Én is kövér vagyok, nem sértésnak szánom a kérdést.

Tömegközlekedésnél általában egyes ülésre ülök, hogy kényelmesebben ülhessek, ugyanis kettős ülésnél mindig arra gondolok, nehogy "átlógjak" a másik ülésre. Ilyenkor összehúzom magam, persze nem feltűnően.

Nagyon rég olvastam itt, hogy az emberek nem szívesen ülnek le kövér ember mellé. Én viszont nem ezt tapasztalom, majdnem mindig ül mellettem valaki.

2017. júl. 8. 18:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú az út vagy fáradt vagyok, akkor ülök le leginkább. Kövér ember mellé is. Egyszer volt rá példa, hogy olyan széles és nagydarab volt, hogy inkább felálltam, mert nagyon kényelmetlen volt úgy utazni. De volt már, hogy normál testalkatú mellől is felálltam, mert majd 180 fokos szögben szétrakta a lábait és hiába kértem, hogy üljön másképp. De olyan is volt, aki az ölembe rakta a fél táskáját. Meg olyan is, aki elfelejtett fürdeni az elmúlt hónapban. Szóval nem feltétlenül lesz rossz utas valaki azért, mert meg van hízva.
2017. júl. 8. 19:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon szoktam figyelni ki mellé ülök lé. Persze azért van egy két dolog ami miatt nem ülök lé valaki mellé, pl.: ha büdös, láthatóan nagyon koszos, vagy abban az esetben ha annyira nagy darab, hogy láthatóan esélytelen lenne, hogy elférjek mellette, de ez azért nem túl gyakori.
2017. júl. 8. 20:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Volánon én is mindig leülök ha van hely, és ha csak kövér mellett van hely, vagy pont olyan ül valamelyik kedvenc helyemen, akkor simán leülök mellé, a 60 kg-mal elférünk 😊

Sokkal kevésbé szeretek öreg mellé ülni, mert azok vagy büdösek, vagy fészkelődnek, vagy csak egyből beszélgető társnak néznek, esetleg ezek valamilyen kombinációja... (ha idős akar mellém ülni, azt tetmészetesen engedem- innen a tapasztalat).

De a kövérekkel nincs baj, olyat meg még nem láttam hogy két helyet foglaljon.

2017. júl. 8. 20:26
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Inkább a vékonyabb, ápoltabb, normálisabb kinézetű emberek mellé ülök. A dagadt emberek meg igen, hozzámsimulnak, volt amikor egyik evett mellettem és összemorzsázott, ilyenek.
2017. júl. 8. 21:15
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
Ha fáradt vagyok, vagy ha nagyon sokan vannak és nincs kedvem állandóan félreállni. Amúgy férfiak mellé nem szívesen ülök. Én is szeretek nagy terpeszbe ülni. Azt szeretem ha csinos lányok mellett ülhetek, de az nagyon ritka. Max a metrón fordul elő. Amúgy átlagos vagyok 175 cm, 69 kg.
2017. júl. 8. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Én általában mindig leülök mert bár kisvárosban lakom mégis kb. fél óra mire hazaérek a belvárosból, hiszen az egész városban össze-vissza kanyarog a busz, mire minden megállót érint. Napközben nincsen sok utas (egyedül reggelente, iskolaidőben szokott nyomorgás lenni) ezért van is hely bőven. Jobban szeretek egyedül ülni mert az kényelmesebb (pláne ha sok cucc is van nálam), jobban elférek, nem kell hozzányomódnom idegenekhez stb., tehát ha van választásom, akkor inkább egyedül ülök. Ha már nincsen teljesen szabad ülés, csak egy másik ember mellé tudok leülni, akkor pedig kiválasztom a számomra legszimpatikusabbat, aki így külsőre a legnormálisabbnak, értelmesnek, ápoltnak tűnik illetve azt is megnézem, hogy mennyi helyem lenne ott (mekkora helyet foglal, van-e nála táska, szatyor stb.) és mellette foglalok helyet. Csupán az, hogy valaki kövér vagy testesebb nem zavar, semmi bajom nincsen vele, egyedül akkor nem ülök le mellé, ha már nem férnék el mellette rendesen mert már átlóg a másik ülésre, de ezt is csak megállapítom magamban, tudomásul veszem és ennyi. Ha nagyon fáradt vagyok vagy sok mindent kell cipelnem, akkor azért oda szoktam menni és megkérdezem, hogy leülhetek-e (bár én általában mindig meg szoktam kérdezni, ha valaki mellé le akarok ülni) és általában ilyenkor picit jobban összehúzzák magukat, összekapják a cuccukat és azért én is odaférek melléjük. Egyetlen egyszer volt, hogy egy eléggé túlsúlyos, kövér nő minden szó nélkül lehuppant mellém az ülésre, de úgy, hogy konkrétan ráült a lábamra....rálógott a lába az én combomra....az mondjuk egy picit nehezebben viseltem, főleg, hogy normálisan szóltam neki és megkértem, hogy picit húzódjon arrébb, de oda sem figyelt rám...Ezt az egy esetet leszámítva még nem volt semmilyen problémám a kövérekkel, de szerintem nem is lesz.
2017. júl. 8. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ülök le. Egyrészt mocskos, másrészt utálok idegenekhez ilyen közel lenni, még az ismerőseimtől is csak korlátozottan viselem el, hogy az aurámon tapossanak. Amúgy nem zavar, ha kövér ember van a közelemben, csak a büdöseket nem bírom.
2017. júl. 8. 23:41
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
Kövérebbek mellé inkább csak akkor, ha már nincs máshol hely.
2017. júl. 9. 09:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha lehet választani, inkább máshova ülök, hogy kényelmesebben elférjek. De ha csak az az egy hely van, akkor leülök, mert még mindig jobb kis helyen ülni, mint állni. Legalábbis én nem szeretek állni.
2017. júl. 9. 10:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Végállomáson szállok fel, így a kérdés inkább az, hogy a későbbi felszállók közül mellém ki fog ülni. Nem örülök ha valaki átlóg, de nem a kövérség a döntő tényező. Pár napja egy srác nekem háttal ült, hogy a csajával tudjon bezsélgetni, és úgy begörbítette a hátát, hogy az lógott át. Vagy amikor a nő bevásárol, és a szatyrából az akármi szúrja a lábszáram.
2017. júl. 9. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!