Leülsz kövér ember mellé a buszon?
Én is kövér vagyok, nem sértésnak szánom a kérdést.
Tömegközlekedésnél általában egyes ülésre ülök, hogy kényelmesebben ülhessek, ugyanis kettős ülésnél mindig arra gondolok, nehogy "átlógjak" a másik ülésre. Ilyenkor összehúzom magam, persze nem feltűnően.
Nagyon rég olvastam itt, hogy az emberek nem szívesen ülnek le kövér ember mellé. Én viszont nem ezt tapasztalom, majdnem mindig ül mellettem valaki.
Volánon én is mindig leülök ha van hely, és ha csak kövér mellett van hely, vagy pont olyan ül valamelyik kedvenc helyemen, akkor simán leülök mellé, a 60 kg-mal elférünk 😊
Sokkal kevésbé szeretek öreg mellé ülni, mert azok vagy büdösek, vagy fészkelődnek, vagy csak egyből beszélgető társnak néznek, esetleg ezek valamilyen kombinációja... (ha idős akar mellém ülni, azt tetmészetesen engedem- innen a tapasztalat).
De a kövérekkel nincs baj, olyat meg még nem láttam hogy két helyet foglaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!