Másnap is feltűnt hogy sok a szomorúnak tűnő, inkább befásultnak tűnő ember az utcákon?
Én vissza mosolyognék. :)
Komolyra fordítva a szót: igen, igazad van. Én is rengeteg ilyen embert látok nap mint nap. Ennek oka valószínűleg a szegénység, párkapcsolati problémák, vagy utálja a munkáját/tanulmányi intézményét. De akár bántalmazás is állhat a háttérben.
igen sokszor rám is úgy néznek, mint valami zombira :D
amikor az 5 szeretetnyelvről olvasok, sokszor mosolygok, hogy milyen aranyos, vagy vicces történetek vannak, vagy csak örülök, hogy összejött nekik...párszor láttam utazás közben, hogy elég furcsán bámultak rám :D
én régen elkezdtem tudatosan megváltoztatni a környezetemet
a boltban az eladó zombik voltak (mondjuk hajnal volt, de akkor is)
és elkezdtem nekik mondani, hogy "szép napot, jó munkát"
először nem tudták hova tegyék csak néztek, mint borjú az új kapura :D
de elég gyorsan belejöttek, sokszor már mosolyogva vártak, vagy mosolyogva mondták, hogy "szép napot, jó munkát"
ugyanúgy hajnal volt, de mások lettek :)
most jött egy új eladó a boltba ahova járok, lassan ő is átveszi, csak még kapkod, mert új a környezet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!