Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnap is feltűnt hogy sok a...

Másnap is feltűnt hogy sok a szomorúnak tűnő, inkább befásultnak tűnő ember az utcákon?

Figyelt kérdés
Pl. én szívesen mosolygok csak úgy, nyilván nem vigyorgok, de rámosolygok valakire csak úgy, derűs vagyok. Azt látom, hogy ha csak úgy rámosolygok valakire akkor furcsán néz rám. Pedig fiatal dekoratív nő vagyok. Nem csak Magyarországok, külföldön is. Nem minden országban jellemző, de már egy ideje feltűnt, hogy az emberek nem örülnek az apróságoknak és csak úgy mennek maguk elé nézve.
2017. júl. 10. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

Én vissza mosolyognék. :)

Komolyra fordítva a szót: igen, igazad van. Én is rengeteg ilyen embert látok nap mint nap. Ennek oka valószínűleg a szegénység, párkapcsolati problémák, vagy utálja a munkáját/tanulmányi intézményét. De akár bántalmazás is állhat a háttérben.

2017. júl. 10. 19:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Harmad-, és negyednap is sok :P
2017. júl. 10. 19:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Magyarország sajnos ilyen.
2017. júl. 10. 19:31
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Köszönjük ezt a fideszkormánynak!
2017. júl. 10. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
"Azt látom, hogy ha csak úgy rámosolygok valakire akkor furcsán néz rám." - Nem értik, miért teszed, az is lehet, hogy azon gondolkodnak, hogy honnan ismerhetitek egymást. Az emberek általában sietnek, pl. reggelente munkába. Én mondjuk olvasni szoktam út közben, szóval ritkán figyelek másokat, vagy ha kollégával összefutok, vagy együtt jövünk hazafelé egy darabon, akkor beszélgetünk, de amikor nincs ismerős, akkor belemerülök egy könyvbe, a fülemmel meg figyelek, mikor jön jármű, amire fel kell szállnom, illetve hol kell leszállnom.
2017. júl. 10. 19:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

igen sokszor rám is úgy néznek, mint valami zombira :D

amikor az 5 szeretetnyelvről olvasok, sokszor mosolygok, hogy milyen aranyos, vagy vicces történetek vannak, vagy csak örülök, hogy összejött nekik...párszor láttam utazás közben, hogy elég furcsán bámultak rám :D

én régen elkezdtem tudatosan megváltoztatni a környezetemet

a boltban az eladó zombik voltak (mondjuk hajnal volt, de akkor is)

és elkezdtem nekik mondani, hogy "szép napot, jó munkát"

először nem tudták hova tegyék csak néztek, mint borjú az új kapura :D

de elég gyorsan belejöttek, sokszor már mosolyogva vártak, vagy mosolyogva mondták, hogy "szép napot, jó munkát"

ugyanúgy hajnal volt, de mások lettek :)

most jött egy új eladó a boltba ahova járok, lassan ő is átveszi, csak még kapkod, mert új a környezet :)

2017. júl. 10. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon nézem, hogy milyen kedvük van az embereknek az utcán, de ha egy random, teljesen ismeretlen ember rámmosolyog csak úgy, azt elég furcsának találom.
2017. júl. 10. 20:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor lehet én vagyok más. Nem csak másra hanem amúgy is néha mosolygom. Semmi betegségem nincs. Egyszerűen eszembe jut amit a párommal beszéltem, vagy egy reggeli üzenet a szüleimmel, vagy csak hogy meg van mindenem, egészséges vagyok, szép az idő. Én örülök ennek is, és van amikor elmosolyodom ezen is. Most ez annyira rossz. Látom, hogy valakinek rossz a kedve és ránézek és hátha ezzel feldobom a kedvét. Vagy látok egy szép fát vagy egy szép épületet azon is el tudok mosolyodni.
2017. júl. 10. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem van egy nagyon gáz sztorim mosolygásról ha érdekel privátban mesélem el, mert elég ciki :)
2017. júl. 10. 20:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha alapvetően mosolyogsz, de ha valakire direktben rámosolyogsz, de nem kísérik szavak (pl. a bolti dolgozóknál a szép napot meg jó munkát kívánni), a másik reflexből keresni fogja az okát, hogy ismeritek egymást, csak nem ismert fel, vagy hogy van rajta valami fura.
2017. júl. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!