Az ember tényleg megeszik minden fajta állatot?
Figyelt kérdés
vannak olyan helyek ahol pókokat , hangyákat, molylepkéket is megeszik?2017. júl. 5. 16:39
5/10 anonim válasza:
Vannak helyek ahol a számunkra furcsa dolgokat esznek.
pl Indiában egy csomóféle rovart
Kínában cica kutya
Japánban minden létezőt amit a tengerben meg lehet találni.
de biztos van olyan állat amit sehol nem esznek, pl kaméleon evésről még nem hallottam, de ki tudja :D
6/10 anonim válasza:
Mondjuk a molylepke nem túl kalóriadús, de igen. Nem értem, miért olyan hihetetlen ez. A hangya szintén energiapazarlás. De mondjuk sáskát vagy szöcskét, testesebbeket simán megesznek.
7/10 anonim válasza:
Elég sokmindent, igen. Vietnámban megeszik a szöcskéket meg az egereket is.
8/10 anonim válasza:
Lábjegyzet: a vegán egyáltalán nem eszik állatot meg semmi állatit, a kannibál meg magát az embert eszi meg xDD
10/10 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy bizonyos állatoknak annyira rossz íze, vagy rágós húsa van, hogy szinte ehetetlen. Csak egy pár példa: Vakond, varjú, sündisznó. Vagy csak nem volt elég éhes, aki ezeket próbálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!