18-25 srácok! Ti ha egyedül, vagy max ketten indultok szórakozni kicsit zűrös környékre, szokott nálatok kisbicska lenni, olyan esetekre, hogy egy vagy esetleg több keménycsávó felkóstol titeket?
Persze nem arra gondolok, hogy kioltod a vérét, hanem hogy talán visszavesznek és keresnek más prédát, ha meglátják nálad a kést.
Voltam már olyan szituban, hogy köztéren ittam 2 lánnyal, és 1 spanommal, aztán jött 3 cigány és kóstolgattak.
Nem. 14 évesen hordtam magamnál ilyen célból. Aztán rá kellett hogy jöjjek hogy segíteni nem segít. Ha sokan vannak és bicska néékül nem tudnám megvédeni magam akkor bicskával se fog sikerülni. Kockáztatom azt hogy elvegyék és ellenem használjáj, vagy hogy megkéselek valakit és megyek börtönbe.
Mondjuk én eléggé magabiztos vagyok. Sok ideje full kontakt küzdősportozok, és nem lepődök meg hogyha valaki akkorát üt hogy fáj. De ha mindenképp önvédelmi ezközt akarsz akkor olyat használj ami arra van kitalálva. Ezek a gázsprék elég jók, és nem tesz kárt a támadóba azaz börtönbe se kerülsz elméletben. De ebből is úgy vegyél hogy éles használat elött kinyitod és kipróbálod. Ne ott helyben kelljen kikisérletezni mikor már hárman ütnek.
Olyan fegyvert amit meg nem tudsz megbízható szinten használni azt inkább hagyd otthon mert csak blöffölésre jó.
Késsel vagy kés nélkül a szerencsétlen ugyanolyan szerencsétlenül néz ki. Nem fog elfutni, max kinevet, sőt, amilyen okos s tanult fajta eléri, hogy használd, a biróságon meg "ez az állat rámtámadt késsel fegyvertelen voltam"
Paprikaspré, sokkoló amit ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!