Ti szégyellitek vagy büszkék vagytok rá?
9 jól el vagy keseredve.
Azt nem mondom,hogy ok nélkül de kicsit túl is misztifikálod a dolgokat.
Sztem van mire büszkének lenni ha kicsit odafigyeltél töri órákon, hogy kik helyett tartottuk a hátunkat ebben a kátyúban.
Meg ha van hozzá fantáziád, hogy mi lenne a németből, franciából, olaszból ha itt átmegy a török, tatár, stb.
Meg ha belegondolsz kicsit, hogy miért kellett elcsatolni 2/3 részt egy minimum német szinten levő országtól akkor már nem is olyan nagy szám a többiek magamutogatása, vidám himnusza, optimizmusa.
Nekem még vannak újságjaim a két vh közül is és akkor még nem volt oka senkinek külföldre menni.
Kell nyitni a világra de nem kell fikázni a saját hazádat ezzel nem nőlsz senki szemében.
Nem ertem miett olyan felfoghatatlan egyes embereknek, hogy valakit hidegen hagy a szarmazasa. Sosem erdekelt a magyar tortenelem, halalra untatot anno. Peldalozhatsz itt a dicso multtal, meg hogy mekkora vaganysag volt torok megszallas alatt lenni. A jelenen nem valtoztat.
Es nem utalkozok csak a tenyeket kozlom. Persze azokra nehez buszkenek lenni.:D Remelem igy sem nolsztem senki szemeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!