Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Életetek meghatározó fordulópo...

Életetek meghatározó fordulópontjai mik voltak?

Figyelt kérdés

2017. jún. 23. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Megszülettem, megismertem a feleségemet, megnősültem, meghalt a feleségem, depressziós lettem, 1. öngyilkossági kísérlet, 2. öngyilkossági kísérlet, újászülettem, ettől elmúlt a depresszióm, újra elkezdtem élni.
2017. jún. 23. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
A születésem. Az egész életemet tonkretette
2017. jún. 23. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor egy prostival vesztettem el a szüzességem. Nagy kő esett le a szívemről.
2017. jún. 23. 18:23
 4/5 anonim válasza:
Megszulettem (ha mar mindenki igy kezdi :D), balesetet szenvedtem amibe majdnem meghaltam, 18 evesen szerelmes lettem, tortent egy masik baleset (nem velem, csak hasonlo volt az enyemhez) emiatt depresszios lettem es azota is az vagyok
2017. jún. 23. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy haláleset; egy találkozás; egy ismeretség vége; egy ismerősi kapcsolat kialakítása; egy haláleset; egy problémába való belekerülés; egy baráti kapcsolat vége; munkahelyváltás, ami remélhetőleg most a megújulás lehetőségét adja.
2017. jún. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!