Vajon kikből lesznek az ilyen emberek, meghatározó e a szülő?
Figyelt kérdés
Ismerek làtásbol kevés embert akik ritka szépek és ők mindenből a legszebbet hozzák ki,mindenük szép.Mindenbol a legszebbet tudjàk kiválasztani ami nem is annyira könnyű hiszen nem könnyű megtalalni a legjobb darabokat a boltban de őnekik valahogy mindig sikerül.A szépérzékük az eget súrolja mintha természetfeletti lények lennének és csak a ritka szép nőknél és pasiknál látok ilyet olyan jó rájuk nézni.Talán azért lehet igy mivel ő maguk is szépek ezért a szépérzékük is magasabb a többi embernél?Más is tapasztal hasonlót?2017. jan. 1. 23:14
1/3 anonim válasza:
A két dolog nem függ össze: az, hogy kinézetre szép vagy szépérzékük van, teljesen független. Nehezen érthető a kérdés: "A szépérzékük az eget súrolja mintha természetfeletti lények lennének és csak a ritka szép nőknél és pasiknál látok ilyet olyan jó rájuk nézni."
Ezt nem értem Hogy jön ez a két dolog egymáshoz?
Arra gondoltál, hogy az emberek szépérzéke függ-e a neveléstől? Szerintem igen.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a karizma öltöztet a legjobban és te is ezt látod! Lehet h valaki elmegy melletted az utcán, szép ruhában, szép arccal, de a karizma sajnos nem előnye.
A helyzet az, hogy a szépség relatív. Én is a karizmát látom az emberben, és onnan tűnik nekem szépnek, még ha előző évtizedbeli ruhát is hord! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Ugy értem a kérdést hogy kiknek az utódaibol lesznek az ilyen emberek,kinézetre tökéletesek mi az a karizma?
2017. jan. 2. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!