Öcsém még mindig játszik játékokkal, ez normális?
Ez a normális, nem játszani a nagyot és piálni, cigizni, kocsmázni, dugni.
Szánalmas vagy.
oké, akkor tisztázzuk.
gondoltam, ez az oldal arra van, hogy kérdéseket teszünk fel, olyan kérdéseket, amikre nem tudjuk a választ, viszont kíváncsiak vagyunk rá - így, gondoltam, kérdésemnek van létjogosultsága, és persze, naivan elfeledkeztem róla, hogy bizonyára, majd leszólnak, mert "szánalmas" vagyok.
az már az én saram, hogy nem fejeztem ki magam kellőképpen tisztán, nem adtam elég támpontot, és nem fejtettem ki.
nem számítógépes, videojátékokra gondoltam, én csakugyan játszom azokkal, hanem kézzelfogható, fizikai játékokról van szó. mivel, nem értek egyáltalán ehhez, és csak saját tapasztalatomból tudok beszélni, én nem játszottam már játékokkal (KÉZZEL MEGFOGHATÓ JÁTÉKOKKAL) ennyi idősen, de nyilvánvalóan mindannyian mások vagyunk, csak nem tudtam, hogy ez mennyire "normális", illetve elfogadott, de azért szeretném tisztázni azt is, hogy ESZEMBE SE JUTOTT az, hogy cigizni, piálni, b__szni ennyi idősen normális, nem értem, hogy ezt mi az istenből szűrték le a válaszadók, komolyan?! egy apró erre utaló jelet sem adtam, könyörgöm. nekem is ugyanúgy megvannak a magam gyerekes szokásai a mai napig, sőt, kifejezetten olykor túlságosan is infantilis vagyok, de nem erről van szó...
remélem, mostanra már érthető, hogy mire gondoltam és céloztam.
de még egyszer, mivel én 14-15 évesen már bőven elhagytam a játékokat, nem tudtam, hogy ez hogy is működik. 15 évesen már barátnőm volt - és mielőtt bárki valami igen okosat szólna, azóta is azzal a lánnyal vagyok, holott már 21. életévemet töltöttem.
köszönöm az értelmes válaszokat!
őszintén remélem, hogy ezúttal sikerült érthetően és világosan fogalmaznom.
Azért kifejthetnéd, hogy pontosan mit játszik, ha pl. plüssökkel vagy babákkal játszik el történeteket, mint a kisgyerekek, akkor igen, elég fura..De ha mondjuk lego házakat épít vagy ilyesmi, azzal semmi baj nincs, a lego az a játék, amit szerintem bárki bármilyen korban nyugodtan csinálhatja anélkül, hogy hülyének néznék :D Én 19 vagyok és néha én is leülök legozni, sőt, tavaly karácsonyra is legot akartam kérni, mert nincs annyi egy színű darab, amikből fel tudnék építeni egy jó nagy házat, meg vannak kisgyerekek a családban és ők is eltüntettek egy csomó fontos dolgot, pl. ajtókat, ablakokat, háztetődarabokat..:/
19L
De kérdező, most ezzel mégis mi a baj? Mik ezek a kommentek részedről? Fogd már fel, hogy mindenki más és más!
A magadfajta emberek sok másik embert tudnak sajnos romba dönteni. Eljátszod itt az érett gyereket, merthogy neked fura, hogy egy 14 éves legózik/akármi mást játszik. Pedig mindegyik embernek kell valami pihentető elfoglaltság. Neked az a roha***dt nagy érettség, hogy az ember beszürkül és semmi hobbija, semmi, csak dolgozik, gépezik, zabál, és ennyi? Vagy mi? Áruld már el!
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!