Én is szívesen játszottam 14 évesen, bár mindenki leszólt érte. Most 16 vagyok, sokszor egy képzelt világban élek, gyerekesnek tartanak, de így érzem jól magam. Szerintem normális csak ritka :)
2017. jún. 19. 14:33
3/22 anonim válasza:
Én 13-14 voltam mikor még barbieztam a húgommal tudom gáz, mások ennyi idősen vesztik el, de kövezzetek meg, tök jó volt. Mindenki játszik, kérdező :D tavaj nyáron anyum apum meg a bátyám az udvaron kergetőzött két szódás flakonnal és lövöldöztek egymásra. És akkor mi van? :D Semmi baj sincs az öcséddel
2017. jún. 19. 14:34
4/22 anonim válasza:
milyen játékokkal?
2017. jún. 19. 14:41
5/22 anonim válasza:
Jobb mintha lógna a haverokkal, parkban cigizne meg dugiban piálna? Itt a lakótelepen ez dívik. És is kocka voltam tizenévesen, sőt most is, mégis lediplomáztam és komoly munkahelyem van.
2017. jún. 19. 14:43
6/22 anonim válasza:
az a baj, hogy mindenki fel akar nőni és 14 évesen már felnőttnek hiszi magát és teszi a nagylányt, nagyfiút.
Mindenki más, ő később ér és inkább legyen benne egy gyerek, mint 15 évesen már azon görcsöljön, hogy szűz (mint a legtöbb tini).
Én is játszottam, videojátékokkal ma is játszom. ha uncsitesómékhoz megyek, lefekszem legózni és hülyülni a gyerekekkel.
2017. jún. 19. 14:55
7/22 anonim válasza:
és? yt-on 30+os férfiak játszanak számítógépes játékokkal.
2017. jún. 19. 14:57
8/22 anonim válasza:
Én 46 vagyok és szeretek játszani. Soha semmilyen gondom nem volt belőle.
2017. jún. 19. 15:25
9/22 anonim válasza:
# 7
Sok női ismerősöm is játszik, barátnőm meg nagy dragon age meg skyrim őrült. -.D
2017. jún. 19. 15:33
10/22 anonim válasza:
Most PC játékokra gondolsz vagy rendes kézzel fogható játékokra, mint mondjuk Lego?
Egyikkel sincs baj amúgy. Van 25 éves barátom, aki a mai napig legózik. PC játékok meg egyáltalán nem korhoz kötöttek. 15 évesen én még itt ott játszottam barbie babákkal és aztán mi van? Egy 14 éves még gyerek. Inkább elküldenéd őt egy diszkóba, hogy másnap hulla részegen tántorogjon haza? Az már jobb lenne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!