Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai női férfi...

Mit gondoltok a mai női férfi kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mit gondoltok ,hogy a nők már nincsenek alárendelve a férfiaknak. Kort nemet írjatok

#nő #alárendelve
2017. jún. 17. 09:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%

"Így is ő dönt a testéről csak akkor kétszer is meggondolják a megélhetési ribizlik hogy megéri felcsináltatni magukat a pénzért."

Nagyon hülyének kell ahhoz lenni, hogy valaki ebből akarjon megélni. Ahhoz is, hogy egy pasi egy megélhetési ribizlivel óvszer nélkül keféljen.:D

2017. jún. 17. 11:35
 22/32 anonim ***** válasza:
17%

Attól mert neked nem jött össze még nem azt jelenti hogy nincs ilyen ;)

2017. jún. 17. 11:43
 23/32 anonim ***** válasza:
68%

Ha olyan nőt fogsz ki, aki ilyen szemét, az egyedül a te hibád, senki másé. :)

Ha pedig szerinted nem lehet nő mondjuk rendőr vagy tűzoltó, akkor ilyen gondolkodás mentén szerintem meg férfi ne dolgozzon irodában, hanem takarodjon ki kapálni. Legalább nem lesz egy nyeszlett kis gyengeség, akit én is leverek fél kézzel vékony nőként.

Egyébként pedig,...évekig csendben voltak a nők, évszázadokig hogy pontosítsak, akkor most mi a rinya tárgya?

Ismeretségi körömből csak a nyeszlett, gyenge, sikertelen fiúcskák nyafiznak ilyeneken, akik nem tudtak férfiként kibontakozni.

2017. jún. 17. 12:10
 24/32 anonim ***** válasza:
46%

"Attól mert neked nem jött össze még nem azt jelenti hogy nincs ilyen ;)"

Három gyerekem van a házasságomból, csillagom. És olyan fizetésem, hogy nem szorulnék egy fillér tartásdíjra sem, ha úgy alakulna... Ne magad és a családod alapján ítéld meg a világot.:-)

2017. jún. 17. 13:13
 25/32 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok benne mások kapcsolatában,tehát hogy tudnék rá jó választ adni?
2017. jún. 17. 14:17
 26/32 anonim ***** válasza:
95%
#17 vagyok: Ha egy pasi olyan hülye, hogy egy nem ellenőrizhető védekezési módszerben bízik meg, azt nem tudom sajnálni. Persze szerintem sem tisztességes, ha valaki hazudik a tablettákról.
2017. jún. 17. 14:20
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön Angela Merkel meg a női rendőrök/katonák a férfi-női kapcsolatokhoz?

Vagy inkább az lenne a kérdés, hogy mit gondolunk a férfiak és nők társadalmi helyzetéről?

A kapcsolatokról annyit, hogy a régi modell egyes elemei még nem haltak ki, és keverednek az új modellel, sokszor a lehető legrosszabb értelemben - ugye sok nő még ma sem kezdeményezne akkor sem, ha élete egyetlen szerelméről van szó, a pasiknak meg ugye lenne rá igényük, hogy a nő a kezébe vegye a kezdeményezést, meg úgy általában az irányítást, ha a kapcsolat kezdeti szakaszáról van szó, de ha már egyszer lenyugodtak a dolgok, sokan sértve érzik magukat, ha a nő nem válik szubmisszívvá, ők meg nem vezethetnek.

Meg úgy nagy általánosságban mindenki instant kapcsolatokat akar; kinéznek maguknak valakit, és elvárják, hogy a másik is rögtön érezze ezt a szikrát, és lássa meg, hogy ő milyen fantasztikus ember.

Nőként nyilván a pasikról tudok csak észrevételeket mondani, de ne aggódj, van itt elég pasi, aki majd mond neked a nőkről is. Személy szerint azt látom, hogy a férfiak nagy része (nem is a s...ggfejek) nem értékeli a nőt, pláne azt a nőt, akit kinéztek maguknak, - mint embert. Ha kérdez a nő napjáról, vagy ha érdeklődik, hogy mi bántja a nőt, akkor azt nagyrészt nem azért teszi, hogy tényleg megismerje a nő gondolatait, hanem hogy így könnyebb legyen belemanipulálni egy kapcsolatba. Aztán meg ha a nő nem jön vele össze, akkor megy a sértődés, hogy őt milyen lelki szemetes zsáknak használták, miközben meg sem próbálják elhívni a lányt.

Bizalom az tényleg ritkaság a felek között, aminek köze van egyrészt ehhez az instant "úgy akarok összejönni veled, hogy még nem is ismerlek emberileg" jelenséghez, másrészt meg szinte garantáltan mindenki át volt már verve egyszer-kétszer életében, és innentől persze mindenki az ellenkező nemből megbízhatatlan és velejéig gonosz.

A társadalombeli szerepekhez meg: elég nehéz úgy visszaélni a "hatalmunkkal" hogy még messze nincs annyi, mint nektek. Kik döntenek a világ nagy részén a nők és férfiak életéről? Nagyrészt férfiak. Most ha az zavar, hogy összetesszük a két kezünket, ha néha látunk nőt is hatalmi pozícióban ennyire zavar téged, akkor a probléma nem a világgal van, hanem veled.

Az meg, hogy szerinted rendőrnek, tűzoltónak vagy katonának nem jók a nők szembeköpés nem csak az ezen foglalkozásokat űző nőknek, hanem azoknak az embereknek is, akiket ilyen nők mentettek meg.

2017. jún. 17. 17:21
 28/32 anonim ***** válasza:
76%

Egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, hogy manapság a legtöbb kapcsolat felszínes és főleg a testi örömökön alapul.

Nem vagyok femináci meg semmi ilyesmi, de én nem gondolom azt, hogy olyan nagy egyenjogúság van. Én legalábbis úgy látom, hogy a társadalom csak azt támogatja, ha egy nő úgymond "férfi szerepeket" vesz föl, azaz váltogatja a partnereit, max. egyéjszakás vagy szexkapcsolatai vannak, sokat dolgozik, vezetői pozícióba kerül stb., nem véletlen, hogy pl Angela Merkelt tartják az egyenjogúság egyik mintaképének. Egy ilyen nő folyamatos dicséreteket, elismerést kap, ő az igazi 21. századi nő. Szerintem az egyenlőségbe az is beletartozik, ha egy nő a saját akaratából úgy dönt, hogy inkább a hagyományos női szerepeket követi, megházasodik, gyerekeket szül, háziasszony lesz, gondoskodik a családról. Ha egy nő manapság így dönt, a társadalomtól maximum megvetést kap, mert "csak ennyire képes", "szülni a kutyám is tud" (ezt itt olvastam az egyik válaszban), "eltartatja magát a férjével, élősködő, semmirekellő". Szerintem semmi megvetendő nincs abban, ha egy nő a egyetértésben a férjével/párjával azt a döntést hozza, hogy családot szeretne alapítani. Ahogy azzal sem, hogy cégvezető szeretne lenni, és nem szeretne családot és gyerekeket.

2017. jún. 17. 17:34
 29/32 anonim ***** válasza:
76%

"a társadalom csak azt támogatja, ha egy nő úgymond "férfi szerepeket" vesz föl, azaz váltogatja a partnereit, max. egyéjszakás vagy szexkapcsolatai vannak, sokat dolgozik, vezetői pozícióba kerül stb., nem véletlen, hogy pl Angela Merkelt tartják az egyenjogúság egyik mintaképének. Egy ilyen nő folyamatos dicséreteket, elismerést kap, ő az igazi 21. századi nő."

Én nem így látom, ő a társadalom szemében a karrierista, önző qrva, aki nem is nevezhető nőnek.:-)

"Szerintem az egyenlőségbe az is beletartozik, ha egy nő a saját akaratából úgy dönt, hogy inkább a hagyományos női szerepeket követi, megházasodik, gyerekeket szül, háziasszony lesz, gondoskodik a családról. "

Egyetértek. Azzal is, hogy ideje lenne nagyobb társadalmi elismeréssel illetni az ő tevékenységét is.

"Szerintem semmi megvetendő nincs abban, ha egy nő a egyetértésben a férjével/párjával azt a döntést hozza, hogy családot szeretne alapítani. Ahogy azzal sem, hogy cégvezető szeretne lenni, és nem szeretne családot és gyerekeket."

Nemcsak ez a két véglet van. Ha egy nő karriert is épít plusz gyerekeket is nevel, mert a párja társként és nem hárembasaként viselkedik, az is megkapja a magáét, a férje minimum papucs, ő pedig biztosan rossz anya és feleség, aki elhanyagolja a családját.:-) Holott duplán helytáll, a legnagyobb elismerés őt illetné. Tudomásul kéne venni, hogy ha a nők egyetemlegesen kivonnák magukat a munkaerőpiacról, akkor összeomlana a gazdaság, ha pedig befejezik a nemzetszaporítást, ugyanez történik, csak késleltetve. Ennek fényében érdemes a kérdést megközelíteni.:-)

2017. jún. 17. 18:00
 30/32 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy olyan, mint a tehervonat, amelyik megy az egyik állomásról a másikra, ki-bepakolnak rá, és megy tovább a következő állomásra, ahol ki-bepakolnak rá, és...

Szerencsének tartom, hogy már nincsenek a nők a férfiak alá rendelve, azonban ez kedvezhet azon hapsiknak, akik szeretik, ha épp fordítva megy a dolog, tehát ha egy férfi van a alárendelve egy nőnek. Mert ma már "fordulhat a kocka".

2017. jún. 17. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!