Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai női férfi...

Mit gondoltok a mai női férfi kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mit gondoltok ,hogy a nők már nincsenek alárendelve a férfiaknak. Kort nemet írjatok

#nő #alárendelve
2017. jún. 17. 09:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%

"az egyenjogú férfi női kapcsolat olyan mint a demokrácia van de nem nagyon működik valaki mindig rosszul jár"

Ezt kifejthetnéd kicsit bővebben, mert nem értem, mire gondolsz. Vagy az a baj, hogy az egyenrangúság okán nem feltétlenül a nő az, aki rosszul jár?:-)

2017. jún. 17. 10:21
 12/32 A kérdező kommentje:
Úgy értem valakinek mindig engedni kell egy kapcsolatban hosszútávon. De azért hoztam a demokráciát példának mert azt is van de valakinek mindig rosszabb mint a másiknak
2017. jún. 17. 10:24
 13/32 anonim ***** válasza:
97%

A nők sajnos még messze nem egyenrangúak a társadalomban, nem egyenlők a lehetőségeik, elfogadottságuk és ez rányomja a bélyegét a férfi-nő kapcsolatokra is.

Nagyon sok egyházban és társadalmi szervezetben még egyenjogúság sincsen (nő nem lehet pap, vezető, nem szavazhat, nem vehet részt döntésekben).

Sok ember fejében vannak még a múltból származó tévképzetek amik a magánéletben, kapcsolatokban hatnak.

48/f

2017. jún. 17. 10:24
 14/32 anonim ***** válasza:
13%

Inkább az a baj hogy egyoldalúan csak a férfi, akkor meg már nem igazán egyenjogúságról beszélünk hanem női felsőbbrendűségről. Például a besikerült gyerek kérdése. Ott a férfinek semmi joga nincs csak kötelessége míg a nő kénye kedve szerint dönthet. Vagy pl ez a kettős mérce: van ez az új hóbort hogy a csávó az utolsó pillanatban kiveszi lerántja a gumit aztán belekrémpitézik a csajba, erre most rá akarják fogni hogy ez nemierőszak, de ha a csaj mondja azt hogy szedi a tablettát de közben nem, az meg tökrendben van a férfi volt a hülye és fizessen. A nemierőszak kérdése amúgy általában ilyen, ha a nő nem ellenkezik meg még élvezi is utólag azt mondja hogy nem egyezett bele az erőszak, egy férfival meg egy nő kvázi bármit csinálhat mert ha fel akarja jelenteni kiröhögik.

2017. jún. 17. 10:29
 15/32 anonim ***** válasza:
97%

"Inkább az a baj hogy egyoldalúan csak a férfi, akkor meg már nem igazán egyenjogúságról beszélünk hanem női felsőbbrendűségről. Például a besikerült gyerek kérdése. Ott a férfinek semmi joga nincs csak kötelessége míg a nő kénye kedve szerint dönthet."

Igen, dönthet a saját testéről. Ha a pasik hordanák ki és szülnék meg a gyereket, akkor ők döntenének róla. Panaszkodj erről Darwinnak vagy Istennek.

"Vagy pl ez a kettős mérce: van ez az új hóbort hogy a csávó az utolsó pillanatban kiveszi lerántja a gumit aztán belekrémpitézik a csajba, erre most rá akarják fogni hogy ez nemierőszak, de ha a csaj mondja azt hogy szedi a tablettát de közben nem, az meg tökrendben van a férfi volt a hülye és fizessen."

Azt a pasit, aki ezt megtenné velem, helyből úgy csapnám tökön, hogy többet nem lenne gondja gumióvszerre. A tabiszedésről hazudni valóban szemétség, ettől függetlenül ha gyerek lesz belőle, azért felelős mindkét szülő. nem véletlenül tanítottam a fiaimnak, hogy MINDIG óvszerrel szeretkezzenek, amíg apák nem akarnak lenni.:-)

" A nemierőszak kérdése amúgy általában ilyen, ha a nő nem ellenkezik meg még élvezi is utólag azt mondja hogy nem egyezett bele az erőszak, egy férfival meg egy nő kvázi bármit csinálhat mert ha fel akarja jelenteni kiröhögik."

Ez konkrétan nem igaz, azt pedig megnézném, hogyan erőszakol meg egy nő egy férfit.:-)

2017. jún. 17. 10:43
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Pont erről van szó. Kettős mérce, és szó sincs egyenlőségről. A mintapéldánya vagy a női felsőbbrendűség hirdetőinek.

2017. jún. 17. 10:51
 17/32 anonim ***** válasza:
96%

#16: Én nem értem, hogy neked mi bajod van. Talán zsinórban utasítanak vissza a nők, hogy ennyire elítélsz mindenkit?

Mellesleg tévedsz a gumilehúzós dologgal. Ha gumival akar szexelni egy nő, az oké. De ha titkon lehúzod a gumit, és úgy tolod, az nem oké. Nem abba egyezett bele. Tehát úgy, olyan módon szexelsz vele, amibe ő nem egyezett bele. Szóval igen, ez lehet erőszak.

Mellesleg ha egy nő dönthet a terhességéről, az teljesen rendben van. Mivel utána felelősséggel tartozik a gyermeke iránt. Egy pasi bármikor leléphet, ha megunja, ellenben ha egy nő teszi meg, akkor megkeresik és "megégetik".

2017. jún. 17. 11:17
 18/32 anonim ***** válasza:
16%

"Egy pasi bármikor leléphet,"

Persze csak fizetnie kell egy olyan gyerek után aki az akarata ellenére született meg.

A gumilehúzós dolog szerintem sem fair de ha az nemierőszak akkor az is ha a nő azt mondja hogy szedi a tablettát közben nem, mert a férfi is úgy egyezett bele az aktusba.

2017. jún. 17. 11:22
 19/32 anonim ***** válasza:
45%

"Persze csak fizetnie kell egy olyan gyerek után aki az akarata ellenére született meg. "

Havi 30 ezret, vagy még annyit se. Semmilyen egyéb törvényi kötelezettsége nincs felé, ellentétben az anyával, aki neveli.

P.S. Attól, hogy töröltetted a válaszomat, még fenntartom, hogy lúzer rinyagép vagy, és nem férfi.:-)

2017. jún. 17. 11:28
 20/32 anonim ***** válasza:
22%

Jó hát ha semmi az a 30 ezer akkor minek ragaszkodtok hozzá? Én azt mondom az lenne a legtisztább ha apuka nem akarja a gyereket aláírja a lemondó nyilatkozatot és kész. Aztán a nő azt csinál amit akar ha úgy tartja kedve a megtartja, a kukába dobja vagy kaparásra megy. Így is ő dönt a testéről csak akkor kétszer is meggondolják a megélhetési ribizlik hogy megéri felcsináltatni magukat a pénzért.

2017. jún. 17. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!