Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nagy korkülönbséges kapcsolatokról, mint halandó emberek?
Nagy alatt 15+-os különbségre gondoltam és kizárólag 18 év felett.
Valaki volt ilyen helyzetben? Tapasztalatokat is írhattok. :)
Természetellenesnek gondolom, én nem tudnék elképzelni egy kapcsolatot se az anyámmal, se a lányommal.
Ritkán őszinte az ilyen szerelem, de ha boldogok akkor élvezzék egymást és ne más véleményével törődjenek.
Én halhatatlan vagyok, így is válaszolhatok? :P
A párom 37 éves én meg 19. Több mint két és fél éve vagyunk együtt. Jól mûködik, eddig semmi komoly probléma nem volt. Nincs viszonyítási alapom mert ez az elsõ kapcsolatom. A gyerek témával és a házassággal nem lesz gond mert egyikünk se szeretne, ha szakítanánk az nem emiatt lenne. Sose fordult meg a fejemben, hogy sok lenne a kettõnk közötti korkülönbség. Így vagyok boldog és a párom is.
Ha kézenfogva sétálunk akkor elèg gyakran megbámúlnak de nem érdekel. Eddig az életbe még soha semmilyen negatív megjegyzés nem ért ezzel kapcsolatban, itt az oldalon rendszeresek a beszólások és mindig lepontoznak emiatt, gondolom erre most is számíthatok. :D
A kapcsolatunk elején se volt gazdag és most se az mielõtt azt hinné valaki, hogy emiatt vagyok vele.
19/L
Kielégítõdött a lepontozás utáni vágyam. :D
5-ös voltam.
Nem egészséges, bár én is ebben élek (32 év korkülönbség).
Nehéz megmondani, h miért, de szeretem.
Ez sok kompromisszummal jár, és rengetegen kritizálnak, sok barát elfordult....
És köztünk is sok a konfliktus, de erősebb a szerelmünk, legalábbis eddig az volt, és ennek már hat éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!