Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI a véleményetek a nagy korkülönbséges kapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Ahol mondjuk 10 év a különbség?
Szerintem lehet az is jó, ha mindketten szeretik egymást, nem kihasználás folyik. De érdekelne a ti véleményetek is.
2014. ápr. 15. 11:26
1/20 anonim válasza:
Ha mindkét fél 20 felett van vagyis felnőttek akkor oké.
2/20 anonim válasza:
En es a parom között 11 ev van, es 10 eve együtt vagyunk.
4/20 anonim válasza:
Nálunk úgy tűnik, beválik. 11 év a különbség. Harmincon túl vagyok, ha fiatalabb koromban történik, nem biztos, h Ennyire működött volna.
5/20 anonim válasza:
Nincs véleményem; nem igazán érdekel.
6/20 anonim válasza:
Az exférjem és köztem 9 év volt. Igazából sosem működött jól a kapcsolatunk. Szerinte a kor miatt, szerintem meg nem amiatt, hanem mert egyszerűen nem illettünk össze. A mostani férjem 6 évvel idősebb, szerintem az a 3 év nem nagy tényező, viszont vele 13 éve nagyon jó a kapcsolatunk.
7/20 anonim válasza:
szerintem is tökéletesen működhet!
9/20 anonim válasza:
Az ő dolguk. Ha jól érzik így magukat és szeretik egymást, akkor nincs semmi baj.
10/20 anonim válasza:
Ez nagyon egyénfüggő!!!!
Mostani kapcsolatomon kívül csak egykorú vagy idősebb barátnőim voltak...el sem tudtam képzelni magam mellé egy "viháncoló,nyughatatlan fiatal csitrit". :)
Szóval a párom 14 évvel fiatalabb nálam...és működik!!! :)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!