Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MI a véleményetek a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI a véleményetek a nagy korkülönbséges kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Ahol mondjuk 10 év a különbség?

Szerintem lehet az is jó, ha mindketten szeretik egymást, nem kihasználás folyik. De érdekelne a ti véleményetek is.

2014. ápr. 15. 11:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha mindkét fél felnőtt akkor elfogadható.

De ilyen 14 éves lány 24 éves férfivel, vagy 15-25,16-26,17-27,18-28,19-29 ezek szerintem elítélendőek. 20 felett azt mondom rendben, ha be van nőve a lány feje lágya.

2014. ápr. 15. 11:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Köztünk 28 év van, fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást... Egyre komolyabbá válik a dolog...
2014. ápr. 15. 12:11
 13/20 anonim ***** válasza:

(a 28 év korkülönbséges válaszoló vagyok)

Valaki érdeklődött privátban, hogy hogy jöttünk össze. Nos, évek óta ismertük egymást, és akkor jöttünk össze, amikor megözvegyült. Én 30-as, ő 60-as. A személyiségünk, értékrendünk nagyon összeillik.

2014. ápr. 15. 12:14
 14/20 anonim ***** válasza:
28 év....az nagyon komoly....több mint egy generáció. Amíg egészségesek vagytok nem lesz belőle probléma...de látni fogod a párod leépülni és az nagyon kemény dolog!!!
2014. ápr. 15. 12:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, hogy kemény látni valakit leépülni vagy megbetegedni, akit szeretsz. De ez is az élet része, nemcsak a fiatalság és az egészség...
2014. ápr. 15. 12:20
 16/20 anonim ***** válasza:

10 év nem olyan sok. inkább 15-20+.

nekem a személyes tapasztalatom, az hogy az életkor és az értelmi szint nem egyenesen arányos. fiatalabbak közt(20-30 közt, igaz elég kevés de akadnak) is vannak nagyon értelmesek, de 40 évesek közt is vannak retardált idióták.

Egy példa:

volt egy fiúm, aki tőlem 8 évvel volt idősebb és állandóan azzal jött, hogy neki mekkora élettapasztalata van(főiskolára, egyetemre járt közgáz-marketing szakirány), a segge kb ki volt nyalva, a szülei alátoltak egy autót, amit nem bírt fenntartani se, mert az egyetem után 2 évig nem dolgozott, nem volt hajlandó olyan munkát csinálni ami nem méltó az ő végzettségéhez.

ezzel szemben nekem nem volt egyszerű életem, a lényeg, hogy sose volt igazi gyerekkorom és hamar önállósodtam(háztartást vezettem főleg, meg anya is úgy nevelt bennünket, hogy ne legyünk elanyátlanodva, ha valamit meg kell csinálni és sokmindent kellett a saját bőrömön megtapasztalnom), az én OKJ-mat(EÜ-s) kb semmibe vette, hogy nem lesz belőlem senki, ennek ellenére még iskolába jártam amikor már 2 helyre hívtak dolgozni, igaz hogy nem keresem magam halálra, de a szakmám gyakorlatilag egy életbiztosítással ér fel.

én 22 évesen sokkal életképesebb vagyok, mint ő 30 évesen, hiába próbálná ennek az ellenkezőjét állítani

2014. ápr. 15. 12:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Most, ha azt mondom 14 voltam, mikor a barátom 23, most én 24 vagyok, ő meg 33, de még tart a dolog, akkor ezzel mit mondok el?
2014. ápr. 15. 15:15
 18/20 anonim ***** válasza:
17 évesen egy harmincas férfival jártam, azóta sem volt olyan minden tekintetben kielégítő, tökéletes kapcsolatom. Emberektől is függ mennyire jön be a nagy korkülönbség, én szeretem a nálam sokkal idősebb férfiakat, és mindig velük jöttem ki jól. A mostani párom a kivétel, csak 3 évvel idősebb nálam, de nem is találom mellette a helyemet.
2014. ápr. 15. 15:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást akkor sztem nincs probléma ,
2014. ápr. 16. 07:18
 20/20 anonim ***** válasza:
A nőknek tetszenek az öreg pasik.De csak ha gazdagok is.:)
2014. jún. 16. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!