Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai női férfi...

Mit gondoltok a mai női férfi kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mit gondoltok ,hogy a nők már nincsenek alárendelve a férfiaknak. Kort nemet írjatok

#nő #alárendelve
2017. jún. 17. 09:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
86%
Nincsenek. Sosem kellett volna, ha bárki is...ki legyen szolgáltatva másnak. Persze még mindig vannak nők, akik alárendelődnek...de ez többnyire az ő döntésük, hiszen élhetnének ma már másképp is.
2017. jún. 17. 09:37
 2/32 A kérdező kommentje:
És szerinted mostanság ezzel visszaélnek a nők?
2017. jún. 17. 09:50
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

"És szerinted mostanság ezzel visszaélnek a nők?"

Miként lehet "visszaélni" azzal, hogy a felek egyenrangúak a kapcsolatban?:-)

2017. jún. 17. 09:51
 4/32 A kérdező kommentje:
Csak arra gondolok ,hogy nekem sok nő ismerősöm van akik folyton mondogatják ,hogy a világ vezetői kicserélődnek nőkre pl angela merkel , meg sok védelmi miniszter nő meg rendőrségnél hadnagy kisasszony meg ilyesmikre gondoltam
2017. jún. 17. 09:54
 5/32 anonim ***** válasza:
84%

én azt látom, hogy 10 kapcsolatból 9 felszínes.. anyagiakra, vagy épp testi vágyakra épül, és mint a kártyavár.. inog ahogy egy kis szellő megfújja. Gyk nagyon jó példa arra, hogy az itt kérdést kiíró.. már együtt lakó párocskák, vagy épp már férj-feleség mennyire nem is ismerik a "párjukat". tökéletesen bemutatja azt, ami a való életben is folyik!

gusztustalan az egész!

28F

2017. jún. 17. 10:06
 6/32 anonim ***** válasza:
93%
Most férfi-nő kapcsolatról beszélünk, vagy úgy általában a női egyenjogúságról?:-) Nem értem, miért "visszaélés" az, ha rátermett nők is vezető pozíciókba kerülhetnek, mellesleg még mindig elenyésző kisebbségben. Jelezném, nem annyira új ez a jelenség, volt már aranykort hozó angol királynő, várvédő magyar nagyasszony stb.:-) Amíg a világ vezető hatalmának élére megválaszthatnak egy hímsovinisztát, aki szerint "a nőket a pinájuknál fogva kell megragadni", addig nem kell tartanod a női hegemóniától.
2017. jún. 17. 10:08
 7/32 anonim ***** válasza:
11%
Ez egy összetett dolog, aki azt mondja hogy soha nem kellett volna hogy alárendeltek legyenek az kicsit gondolkodhatna, mert akkor már rég kihalt volna az emberiség. Így is ez a sorsa a nyugati világnak, bár ezt nem fogják megvárni.
2017. jún. 17. 10:08
 8/32 A kérdező kommentje:
Hát most biztos megköveznek de én úgy gondolom nem minden pozícióra valók nők pl: rendőr tűzoltó katona valahogy nem hiteles és nem is normális
2017. jún. 17. 10:15
 9/32 A kérdező kommentje:
egyébként még annyit hozzátennék , hogy az egyenjogú férfi női kapcsolat olyan mint a demokrácia van de nem nagyon működik valaki mindig rosszul jár
2017. jún. 17. 10:18
 10/32 anonim ***** válasza:
89%
Miért? Nem minden nőnek valók ezek, az tény, de nem is minden férfinak.:-)
2017. jún. 17. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!