Szegény emberek miért rosszindulatúak?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy akik körülöttem élnek és kicsit szegényebbek, szinte mind rosszindulatúak, kárörvendők. Nem minden szegényre értem, hanem főként azok, akik hitel miatt, meg meggondolatlanságból ilyenek. Sok gyerek,stb.2017. jún. 10. 11:25
11/11 anonim válasza:
Frusztráció. Sajnos mikor 16%-os a személyi jövedelem adó, 27%-os az áfa, 2 hónapot kell várnom hogy megnézzen az orvos, diákhitelből járok egyetemre, heti 6 nap meló után és egy roncs 250 ezres kocsira még ezek után is 110 ezer Ft adót kell fizetnem akkor én is frusztrált és ideges vagyok. És ha valaki ilyen állapotomban talál meg akkor van amikor önkéntelenül is rossz indulatú vagyok. Persze nem személyes. És úgy hogy nekem még aránylag jó munkám van, jö fizuval. De teljesen meg tudom érteni az embereket itt Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!