Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csúnya aki fehér bőrű? Miért...

Csúnya aki fehér bőrű? Miért szólják meg fehér bőrűeket?

Figyelt kérdés
Engem soha nem tudott érdekelni, más bőrszíne milyen, soha nem tennék megjegyzést rá. De rám mindig tesznek valamilyen megjegyzést, pl. pincében barnultál, vagy miért nem napozol vagy szolizol? Pedig én csak szeretném megelőzni a ráncosodást, és nem szeretnék bőrrákos lenni. A bőröm smink nélkül is elég szép, nagy ritkán jön ki rajtam pattanás, és olyan sima, ha simogatom, mint a babák arca.
2017. jún. 9. 12:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem csúnya a fehér bőr, van, akinek ez bejön (pl.: nekem). Szép az, leginkább egy szép, ápolt, fehér női lábfejen:

[link]

2017. jún. 9. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Számomra nem derült ki egyértelműen a nemed. Csak azért, mert a nőket régen fehérnépnek hívták, az volt a szexideál, ha hófehér volt a bőrük.

Személy szerint nekem jobban tetszik, mint a napon, vagy szoláriumban szénné égetett bőrűek.

2018. máj. 3. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!