Mit csináltok hosszú hétvégén?
Végre itthon vagyok és nem máshol, hogy azt csinálhassam amit nagyon de nagyon szeretek sőt rajongok érte, mitöbb nem tudom megunni de ez még mind semmi mindig ez is volt a vágyam, hogy végre valahára egyszer még az életben ne kelljen csinálnom semmit.
A jobb megértésért kirészletezném, gondolom sok ember nincs tisztában ennek a tevékenységnek a legfontosabb mozzanataival, fogásaival, múltjával, jelenével, jövőjéven.
Már kr. e. 2000-ből maradtak fenn feljegyzések erről a szabadidős tevékenységről, így akkorra tehető a kialakulása mint önálló, más tevékenységekről már levált, viszonylag egyértelműen definiálható időtöltés.
Magyarországi megjelenése...
Nálunk van egy folyó. Beállítottam a távolságmérőt a telefonomon, majd elmentem. Nézelődtem, fotóztam a bogarakat, kacsákat, lepkéket, békákat, növényeket, tájat. Majd hazajöttem. 10 km-t gyalogoltam, ki is fáradtam. Most telezabáltam magam, de mindjárt nyitok ajtót, ablakot, ventilátor a szoba közepére nagy sebességgel, és megyek bicajozni. Fülembe pedig fejhallgató, és sz*rok a világra, problémáimra.
Egész nap döglödtem, olyan meleg volt.
Holnap? Lehet ugyanez lesz, de elvileg esőt mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!