Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltok hosszú hétvégén?

Mit csináltok hosszú hétvégén?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 08:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedés itthon fekvőgipszben.
2017. jún. 4. 09:54
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Én kb. csak szenvedek lelkileg. Alig várom már, hogy ténylegesen elkezdődjön a nyári szünet és végre egy kis ideig ne kelljen az iskolapadban rohadni.
2017. jún. 4. 10:22
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Előveszem a pincéből a régi, dohos fahordót, belülről kitakarítom (kívülről piszkosan hagyom), bele bújok, majd legurulok benne a hegyoldalról. Odalent kiszállok a hordóból, fenekére állítom, felállok a tetejére és fejest ugrok róla a feneketlen békanyálas tóba. Utána megsütök roston öt szelet csirkehúst, borssal megfűszerezem és megeszem. Este megiszok egy üveg málnaszörpöt. A hordó belsejében éjszakázom (a feneketlen békanyálas tó partján). Pirkadatkor felkelek, hátamra veszem a hordót, felmászok a hegyre, a hordót visszaviszem a pincébe és tíz percet pihenek, elolvasom az újságban a híreket, utána kezdődik megint minden az elejétől.
2017. jún. 4. 10:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Gyakorizok.
2017. jún. 4. 11:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
en atnezek a szomszedhoz kivancsi vagyok mit foztek, remelem valami finomat.
2017. jún. 4. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Végre itthon vagyok és nem máshol, hogy azt csinálhassam amit nagyon de nagyon szeretek sőt rajongok érte, mitöbb nem tudom megunni de ez még mind semmi mindig ez is volt a vágyam, hogy végre valahára egyszer még az életben ne kelljen csinálnom semmit.

A jobb megértésért kirészletezném, gondolom sok ember nincs tisztában ennek a tevékenységnek a legfontosabb mozzanataival, fogásaival, múltjával, jelenével, jövőjéven.

Már kr. e. 2000-ből maradtak fenn feljegyzések erről a szabadidős tevékenységről, így akkorra tehető a kialakulása mint önálló, más tevékenységekről már levált, viszonylag egyértelműen definiálható időtöltés.

Magyarországi megjelenése...

2017. jún. 4. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnos semmit, mert a férjem készül az államvizsgájára, más meg most nem nagyon ér rá, de péntek este voltam barátnőkkel koktélozni egyet, szombaton meg a férjemmel és a haverjaival voltunk "bulizni", ma-holnap már tanul, így én unatkozok, olvasok szokásosan - 2 könyvet is felváltva, tervezgetem az olasz körutunkat amire nemsoká megyünk, főztem, de már nem tudom mit csináljak :(
2017. jún. 4. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Nálunk van egy folyó. Beállítottam a távolságmérőt a telefonomon, majd elmentem. Nézelődtem, fotóztam a bogarakat, kacsákat, lepkéket, békákat, növényeket, tájat. Majd hazajöttem. 10 km-t gyalogoltam, ki is fáradtam. Most telezabáltam magam, de mindjárt nyitok ajtót, ablakot, ventilátor a szoba közepére nagy sebességgel, és megyek bicajozni. Fülembe pedig fejhallgató, és sz*rok a világra, problémáimra.

Egész nap döglödtem, olyan meleg volt.

Holnap? Lehet ugyanez lesz, de elvileg esőt mondanak.

2017. jún. 4. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!