Mit csináltok hosszú hétvégén?
Döglődök 39 fokos lázzal. Calicivírus.
Csak tudnám honnan szedtem össze, amikor csak benzinkútra megyek be néha tankolni.
Tegnap kifestettem a féltetőt amit még tavaly nyáron építettem újra fából és most jött el a festés ideje mert múlt héten fejeztem be az apróbb szépítési munkákat, illetve 1 hónapja építettem fel ott tűzrakó helyet ahol grillezni és bográcsozni fogunk plusz a füst elvezetőt is múlthéten fejeztem be. Tegnap lefestettem szépen, ma a barátnőm fest oda motívumokat díszítésképpen, estefelé meg felavatjuk a grillezőt, mert átjönnek testvéremék, szüleim, barátnőm szülei és öccse jön még át. Meg áthívtam haveromékat is mivel ő is sokat segített felépíteni.
Holnap lehet elmegyünk kirándulni, vagy strandra ez időtől függ, de lehet maradunk itthon lustálkodni, még nem döntöttük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!