Éreztétek már úgy, hogy "Istenem, de hosszú lesz ez a nap"? Olyankor mit csináltok, hogy bírjátok ki a szenvedést?
Na jo, hogy birsz igy hazamenni a gyerekeidhez ?"elcseszett" sajnalom hogy ilyen apjuk van es mar ertheto a feleseged is miert hogyott ott, persze lehet mas oka is de szamomra kicsi a valoszinusege ...
Egyebkent a kerdesedre valaszolva, nincs semmi modszerem bird ki a hetet es meg hozzafuznem hogy nem hiszem hogy felnott lehetsz mert egy felnott nem hasznal olyan kifejezeseket hogy "please" vagy "help me " hidd el tudom mert en is fiatal vagyok ... De szerintem csak egy gyerek vagy aki unatkozott es kiirt par kerdest :)
Bár én még csak 16 vagyok, szóval a "felnőttek-kudarcokkal-teli-világáról" nem tudok sokat, de ha nekem van olyan hetem, hogy minden nap két témazárót írunk, és nem bírom már agyilag a szüleimet, vagy a barátaimat, elmegyek futni, vagy zenét hallgatok mint feszültséglevezetés.
Keress magadnak új nőt, állj hozzá pozitívabban a gyerekeidhez. És szerezz egy kutyát, aztán majd örülsz ha hazamehetsz hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!